Dijana Hrkalović promenila ime zbog Stefanovića! "To sam uradila da on ne bi imao uvid gde se ja krećem"

19.06.2022

08:00

0

Autor: D.A.

Dijana tvrdi da je bivši ministar policije organizovao prisluškivanje predsednika Vučića i njegove porodice

Dijana Hrkalović promenila ime zbog Stefanovića! "To sam uradila da on ne bi imao uvid gde se ja krećem"
Dijana Hrkalović - Copyright Foto: Youtube / Printscreen/ Objektiv

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP-a Srbije teško je optužila bivšeg ministra unutrašnjih poslova, Nebojšu Stefanovića za mnoge afere, a sa tim u vezi je ispričala i zašto je menjala ime.

Hrkalovićeva je u intervjuu za portal Objektiv navela da je za promenu imena imala jako dobar razlog.

- U trenutku dok sam bila u MUP-u, počele su da se pojavljuju operativne inforamcije, kako kriminalne grupe spremaju moju likvidaciju, dobila sam svoje obezbeđenje, svi su radili na proverama. Da li sam bila ugržena ili ne, to je druga tema. Ja sam se odrekla obezbeđenja kada sam odlazila iz MUP-a i ostala sam potpuno sama, a imala sam i još jedan razlog, a to je da Stefanović ne bi imao uvid gde se ja krećem i donela sam odluku da se povučem i promenim ime, ali sam tada bila teško bolesna i želela sam da se povučem i nestanem- rekla je rekla je Hrkalović.

Bivša državna sekretarka je, osim ovih navoda, rekla i da je Nebojša Stefanović taj koji bi trebalo da sedi na optuženičkoj klupi i da bi njegovo ime trebalo da piše svude gde sada stoji njeno.

Ona je navela i da je on samoinicijativno organizovao prisluškivanje predsednika Vučića i njegove porodice, kao i da je lično on štitio klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Takođe, Dijana tvrdi i da je zbog psihičkog maltretiranja, koje je Nebojša Stefanović vršio nad njom, imala sedam operacija i da je jedva ostala živa.

Foto: Youtube / Printscreen/ Objektiv
Dijana Hrkalović

Podsetimo, Hrkalovićeva se sumnjiči za trgovinu uticajem i do nedavno je bila u kućnom pritvoru, ali joj je on ukinut i zamenjen merom zabrane napuštanja teritorije Beograda.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike