Dijana Hrkalović optužila Malog Sentu da "radi drogu"! Policajac pod istragom nakon njenih tvrdnji!

22.06.2022

08:40

0

Autor: D.A.

"Kada je hapšen Predrag Koluvija na autoputu, šta je tamo radila beogradska policija, van teritorije za koju je nadležna?"

Dijana Hrkalović optužila Malog Sentu da "radi drogu"! Policajac pod istragom nakon njenih tvrdnji!
pjimage - Copyright MUP

Više javno tužilaštvo u Beogradu je u ponedeljak, 20. juna, po službenoj dužnosti naložilo Sektoru unutrašnje kontrole (SUK) MUP-a da prikupi informacije i obaveštenja u vezi sa postupanjem načelnika Odeljenja za borbu protiv droga UKP Beograd, Slobodana Milenkovića.

Postupanje tužilaštva i SUK-a neophodno je radi provere navoda bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović datih medijima.

Kako se navodi, Dijanine tvrdnje same po sebi nisu relevantne za pokretanje krivičnog postupka, ali zahtevaju odgovarajuću proveru.

Podsetimo, ona je rekla da smatra da su aferu "Jovanjica" "montirali" Stefanović i Slobodan Milenković - Mali Senta.

- Mislim da je to bilo u dogovoru sa stranim službama. Upletoše Andreja Vučića ni krivog ni dužnog u to. Kada je hapšen Predrag Koluvija na autoputu, šta je tamo radila beogradska policija, van teritorije za koju je nadležna? Zašto nisu otvorili operativnu obradu, rekla je bivša državna sekretarka, a potom iznela obiljne optužbe na račun ovog policajca:

Čujem da sad on radi drogu. Ovde čisti, ovde radi. Jedva čekam, kad se to otkrije, šta će tad opozicija da priča o njemu i da li će im i tada biti heroj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike