Oglasio se ponovo Joksimović: Otkrio sve o paklu kroz koji prolazi njegov sin - pretili mu i noževima!

13.06.2022

09:35

0

Isti dečaci su im pretili sa palicama, bokserima, psovali ih, bili su tu i noževi... - otkrio je Jokcimović

Oglasio se ponovo Joksimović: Otkrio sve o paklu kroz koji prolazi njegov sin - pretili mu i noževima!
saša joksimović - Copyright YouTube/TV Prva

Saša Joksimović (40), srpski glumac, nedavno je, obrativši se na društvenim mrežama, otkrio da je njegov sin žrtva vršnjačkog nasilja.

Saša je, naime, u jutarnjem pogramu na Prvoj otkrio kroz kakvu agoniju je njegov naslednik prošao.

- Došlo je do incidenta u onom trenutku kada mu je jedan vršnjak, možda i mlađi od njega, pretio bokserom da će ga tući. Ja sam u jednom trenutku mislio da on mene možda laže, to je pubertet jer ima 13 godina itd... I ja mu kažem ajde da ga pronađemo, da vidim da li zaista se to desilo. I zbilja, mi smo otišli u park i tu je bio njegov otac, puno dece. Ja mu priđem i kažem mu: "Ćao, ajde daj mi taj bokser". On me gleda onako čudno i kaže: "Pa ne, ja sam se šalio...". I tu se sve to lepo završi, roditelji su bili tu i porazgovarali smo, i oni su rekli da se to neće ponoviti, da treba lepo da se druže, da je to veliki park, park za sve. Oni su obećali da će tako biti i to je prošlo - kaže Joksimović, koji dodaje da se nakon nedelju dana situacija ponovila, ali je njegovog sina i drugare zaštitio čovek koji se u tom trenutku našao u parku.

Prema njegovim rečima, posle sedam dana dešava se to da je njegov sin ponovo bio sa drugarima u Čuburcu.

- Isti dečaci su im pretili sa palicama, bokserima, psovali ih, bili su tu i noževi... Srećom, jedan čovek ih je zaštitio - objasnio je Joksimović.

ATAImages/ A.A.
 

Kaže da se kulminacija svega toga desila kada je išao za Ivanjicu.

- Igrao sam predstavu, bio sam u kombiju, mene zove sin i kaže: "Dođi odmah u Čuburac". Ja ga upitam šta je bilo, on mi kaže da su mu ukrali pare i polili vodom. Bio sam vruće glave, izrevoltiran i onda sam objavio na Instagramu video. Tada sam dobio puno poruka od roditelja koji su mi pisali da se suočavaju sa istim problemima - kazao je Joksimović.

Za kraj je dodao da jei sam bio žrtva vršnjačkog nasilja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike