Napadnut Joksimovićev sin: Vršnjak dečaku tražio novac, pa nasrnuo na njega metalnom šipkom!

27.05.2022

10:21

0

Nisam pametan kako da reagujem, ni kome da se požalim - kazao je Joksimović

Napadnut Joksimovićev sin: Vršnjak dečaku tražio novac, pa nasrnuo na njega metalnom šipkom!
saša i željko - Copyright Ilustracija: ATAImages/Antonio Ahel

Glumac Saša Joksimović ima trinaestogodišnjeg sina Iliju Joksimovića koji se našao uopasnosti kada mu je vršnjak tražio novac, a potom pretio metalnom šipkom.

Naime, sve se desilo u Čuburskom parku, u blizini stana u kom glumac živi sa porodicom. Saši se sin požalio na dešavanja u parku i nasilje koje trpi od vršnjaka, a Joksimović je odlučio da se umeša i potraži dečaka koji je maltretirao njegovog sina i njegove prijatelje.

- Jedno pitanje sin mi se često sa drugarima igra u parku Čuburac. Pre sedam dana ga je napao jedan Rom, klinac, pretio da će "bokserom" da ga bije... I uputim se ja na Čuburac odmah i nađem malog Roma sa još malih Roma. Sin ga prepozna, ja mu priđem, kažem 'aj sad daj taj bokser, a mali Rom kaže da se šalio i da se neće više šaliti na takav način. To je to, prošlo je i danas ponovo Čuburac, moj sin sa drugarima u parku iiiiii mali Rom sa još 30 Romčića, pretili, tražili pare, ponovo bokser, metalne palice... Sin i drugari su se udaljili iz parka, ali ga je onaj prvi Rom pratio sa metalnim šipkama neko vreme. E sad, nisam rasista, poznajem dosta Roma, ali ovi su oni problematični. Da li smem ja da odem ponovo u park, nalupam šamare, rasteram bandu ili je to protivzakonito? Šta uraditi? - napisao je Joksimović, a komentari su bili podeljeni.

Neki misle da to mališani trebaju da reše sami među sobom i da se roditelji ne petljaju, neki ipak smatraju da roditelji moraju da reaguju budući da to obično preraste u nešto grublje i nasilnije, deca prećutkuju, a onda je za reakciju uglavnom prekasno.

- Prvi put se sukob dogodio pre 7-8 dana. Sin mi se požalio i ja sam otišao da rešim problem. Momci su se izvinili i rekli da se to više neće ponavljati. Međutim, juče mi se ponovo požalio da su napali njega i njegovo drugove i tražili im novac - rekao je Saša Joksimović za 24sedam.

- Nisam pametan kako da reagujem, ni kome da se požalim. Uvek sam za mir, zato bih otišao ponovo da ih zamolim da se to više ne događa - dodao je on.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike