Joksimović uplašen za sigurnost sina: "Vršnjačko nasilje je veliki problem, a moje dete nije jedino koje napadaju"!

10.06.2022

08:43

0

"Sad su im oteli novac i polili ih vodom"

Joksimović uplašen za sigurnost sina: "Vršnjačko nasilje je veliki problem, a moje dete nije jedino koje napadaju"!
Saša Joksimović sa suprugom Nevenom - Copyright ATAImages/ A.A.

Glumac Saša Joksimović ima trinaestogodišnjeg sina Iliju Joksimovića koji već treći put, u periodu od mesec dana, doživljava vršnjačko nasilje od strane dečaka koji njemu i njegovim drugarima prete i otimaju im novac u Čuburskom parku na Vračaru.

Park je u blizini stana u kom glumac živi sa porodicom. Saši se sin prvi put požalio na dešavanja u parku i nasilje koje trpi od vršnjaka još prenešto manje od mesec dana kada je izbio i prvi incident. Nedelju dana kasnije usledio je i drugi, a sada i treći.

- E, ovako, pošto su već treći put napali mog sina i uzeli mu pare, je**ću vam mamicu u pi**u kad vas budem video u Čuburcu! Znači, je**aću vam mamicu u pi**u! - besno je poručio Saša Joksimović ranije putem snimka koji je postavio na društvene mreže.

On je u razgovoru za 24sedam objasnio da Ilija nema nikakvih probleda u školi, ali da u park voli da ode sa prijateljima da se druži, ali da se neprijatnosti često dešavaju.

- Vršnjačko nasije je generalno veliki problem u društvu i kao roditelj se osećam nemoćno. Ovo su maloletnici koji sa sobom imaju šipkem noževe i boksere. Ko zna šta može da se deci. Alarmiraću policiju, ali se nadam da ću i dopredi do javnosti da se ovakve stvari više ne bi dešavale- rekao je on ua naš portal.

Kako dodaje, njegov sin nije jedini i teror trpe i njegovi drugari.

- Sad su im oteli novac i polili ih vodom, neću da rizikujem da taj sukob eskalira - rekao nam je Saša.

ATAImages/ A.A.
 

Joksimović je i ranije za 24sedam govorio o nasilju nad njegovim sinom.

- Reagovao sam i otišao tamo, momci su se izvinili i rekli da se to više neće ponavljati. Međutim, ponovo se požalio da su napali njega i njegovo drugove i tražili im novac - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike