Jokismovićev sin ponovo napadnut: Deca vrše teror - sa sobom nose palice, boksere, a njihovi roditelji ne reaguju!

10.06.2022

06:18

0

Neću dozvoliti da mi sin dobije traume - poručio je glumac

Jokismovićev sin ponovo napadnut: Deca vrše teror - sa sobom nose palice, boksere, a njihovi roditelji ne reaguju!
saša i željko - Copyright Ilustracija: ATAImages/Antonio Ahel

Glumac Saša Joksimović požalio se na problem s kojim se susreo nakon što je njegov sin po treći put pretrpeo vršnjačko nasilje od dece koja su ga najpre pokrala, a potom i polila vodom.

Gluumac je progovorio o agoniji kroz koju prolazi, roditeljima nasilne dece koji ne žele da reaguju, kao i psihičkom stanju svog sina koji je žrtva vršnjačkog maltretiranja.

- Moj sin ima 13 godina, preživeo je veliki stres kada su ga vršnjaci po treći put napali u parku na Vračaru. U pitanju su maloletnici koji maltretiraju svu decu koja dolaze u taj park. Ovoga puta, oni su presreli Iliju i njegove drugare, oteli su im novac i polili ih vodom - rekao je glumac, i otkrio na koje se sve načine borio sa ovim problemom koji traje već neko vreme.

- To su deca koja vrše teror, sa sobom nose palice, boksere, a njihovi roditelji ne reaguju! Neću dozvoliti da mi sin dobije traume. Ovo se dešava već treći put, a sada su mu ukrali novac - istakao je Joksimović, piše Telegraf.

- E, ovako, pošto su već treći put napali mog sina i uzeli mu pare, je**ću vam mamicu u pi**u kad vas budem video u Čuburcu! Znači, je**aću vam mamicu u pi**u! - besno je poručio Saša Joksimović ranije putem snimka koji je postavio na društvene mreže.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike