Budo Banana pozvao Mila Ðukanovića, Dritana Abazovića i Sergeja Sekulovića da svedoče: "Država me žrtvuje"!

25.05.2022

11:43

0

"Ja sam ovoj državi uplatio 250 do 300 miliona evra poreza i doprinosa. Nisam ovo zaslužio", kaže Budimir Krstović

Budo Banana pozvao Mila Ðukanovića, Dritana Abazovića i Sergeja Sekulovića da svedoče: "Država me žrtvuje"!
Budo Banana - Copyright Printscreen/YouTube/Dnevne novine Dan/Mup CG

U Višem sudu u Podgorici danas je nastavljeno suđenje Budimiru Krstoviću, poznatijem kao Budo Banana i njegovoj ćerki Marini, za šverc 1.206 kilograma kokaina, a optuženi je u obraćanju sudu rekao da je žrtva u ovom procesu.

- Ja sam ovoj državi uplatio 250 do 300 miliona evra poreza i doprinosa. Nisam ovo zaslužio. Znam da me država žrtvuje. Moja porodica se obratila DEA, gospodinu Eskobaru i predstavnicima OEBS-a koji su tu i prate ovo suđenje - rekao je Krstović.

On je pozvao predsednika države Mila Ðukanovića, premijera Dritana Abazovića i ministra policije Sergeja Sekulovića da posvedoče.

- Ranije su naveli da mi nemamo veze sa ovim, moja ćerka čuva sve te izjave. Siguran sam da policija ima saznanja čija je droga, ali nije smela ili htela da ide dalje - rekao je Krstović.

Odbrana okrivljenih danas je osporila pravno nevaljan dokaz koji se u ovom postupku nalazi u spisima predmeta, a reč je o zapisniku o pretresu. Odbrana smatra da su iz toga proistekli i drugi pravno nevaljani dokazi.

Odbrana je zatražila da se iz spisa predmeta kao pravno nevaljan dokaz izuzme zapisnik o pretresanju magacinskih prostorija. Naveli su da pretres nije obavljen u prisustvu nekoga u tim prostorijama, te da tu nije bila ni Marina Krstović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike