Vozač iz Srbije teško povređen, prevrnula se prikolica kamiona: Stravičan udes u Nemačkoj (FOTO)

25.05.2022

10:04

0

Veliki problem nastao je usled prolivanja goriva, oko 450 litara dizela se prosulo po ulici

Vozač iz Srbije teško povređen, prevrnula se prikolica kamiona: Stravičan udes u Nemačkoj (FOTO)
kamion nesreća Nemačka (3) - Copyright Printscreen/Facebook/Stützpunktfeuerwehr Homberg / Efze

Srpski državljanin (21) teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ponedeljak uveče u Nemačkoj, kada se prevrnula prikolica kamiona kojim je upravljao. Prema prvim informacijama, teretno vozilo se prevrnulo usled jakih udara vetra.

Mediji u Nemačkoj objavili su da se nesreća dogodila u ponedeljak oko 21.10 na auto-putu 7, između isključenja Homberg/Efez i Malsfeld. Vozač je zadobio teške telesne povrede opasne po život.

Kako je sopštila portparolka policije u Kaselu, uzrok saobraćajne nezgode su jaki udari bočnog vetra, koji je odgurnuo prikolicu, tako da se tegljač teretnog vozila udario direktno u nasip kraj puta, usled čega je došlo do prevrtanja vozila. Teretnjak je blokirao tri kolovozne trake, a na lice mesta su odmah stigle hitne službe. U međuvremenu, drugi vozači su kamiondžiju izvukli iz prikolice.

Vatrogascna jedinica Homberg stigla je sa 25 ljudi i sedam vozila.

Veliki problem nastao je usled prolivanja goriva - oko 450 litara dizela se prosulo po ulici, kao i sredstva za čišćenje koje je kamion prevozio. Iz predostrožnosti, ali i dok se ne raščisti lice mesta, put je bio zatvoren za sve druge učesnike u saobraćaju, zbog čega su neki od njih satima bili zarobljeni u koloni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike