Opljačkan srpski autobus u Nemačkoj: Prava drama na auto-putu, morali da se uključe specijalci

28.04.2022

16:32

0

Autor: 24sedam

Prava drama odigrala se u subotu, a dvojica pljačkaša koji su bili putnici u autobusu su oko 23 sata iznenada izvukli oružje

Opljačkan srpski autobus u Nemačkoj: Prava drama na auto-putu, morali da se uključe specijalci
profimedia-0043333039 - Copyright Profimedia

Nemačka policija uhapsila je dvojicu muškaraca u Hamburgu, zbog postojanja osnova sumnje da su napali vozača srpskog autobusa u Erlagenu, čiji su bili putnici.


Naime, prava drama odigrala se u subotu, a dvojica pljačkaša koji su bili putnici u autobusu su oko 23 sata iznenada izvukli oružje i njime pretili vozaču.

- Osumnjičeni su naterali vozača da izađe sa auto-puta, što je on i učinio i zaustavio se na obližnjoj raskrsinici. Po izlasku sa auto-puta naterali su vozača da otvori prtljažnik, odakle su ukrali nekoliko torbi - prenosi nemački MorgenPost.

Iako je policija pozvana odmah, njih dvojica su uspela da pobegnu, ali su ih nemački specijalci pronašli u sredu ujutru u Hamburgu.

Tanjug/ Sebastian Kahnert/dpavia AP
 

- Nakon što je jedan od osumnjičenih lociran, krenulo se u akciju hapšenja, a pošto se pretpostavilo da je naoružan, specijalna jedinica policije morala je da bude posebno obazriva, pa su u njegov stan upalu u šest sati ujutru i praktično ga uhapsili na spavanju - navode mediji iz Nemačke.

Osumnjičeni je odmah uhapšen i njemu je određen pritvor saoptšili su iz Javnog tužilaštva.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike