Zločin nalik onim u zloglasnoj kući u Ritopeku: Telo nestalog Srbina nađeno u šumi u Francuskoj sa raspuklom lobanjom!

28.04.2022

14:17

0

Autor: 24sedam

Srbin iz Nemačke krenuo je u Nemačku sa većom količinom para, nameravajući da kupi auto

Zločin nalik onim u zloglasnoj kući u Ritopeku: Telo nestalog Srbina nađeno u šumi u Francuskoj sa raspuklom lobanjom!
Ilustracija - Copyright Profimedia

U napuštenom objektu na obali reke Du.pronađeno je beživotno telo Srbina, nastanjenog u Nemačkoj, koji je u decembru prošle godine došao u Francusku da od sunarodnika kupi automobil. Od tada mu se izgubio svaki trag, a telo su pronašla dvojica tinejdžera.

- Leš je pronađen prošle srede sakriveno ispod dušeka, a pronašla su ga dvojica tinejdžera, pripadnika sekcije Urbek koja se bavi istraživanjem napuštenih mesta. Na ulasku u napušteni objekat, primetili su telo i pozvali policiju koja je ustanovila da je reč o čoveku koji se traži još od katoličkog Božića - navodi portal Dna.fr.

Automobil nestalog Srbina pronađen je u Bezansonu, a u gepeku je bilo mnogo tragova krvi, te se sumnjalo da je ubijen. Tužilac Etjen Manto potvrdio je da je nesrećnik identifikovan pomoću tetovaža, a da je skončano nakon nekoliko snažnih udaraca u glavu, od kojih mu je pukla lobanja.

Nestanak Srbija prijavljen je 26. decembra 2021. godine, a on se četiri dana pre toga uputio u Francusku, a sa sobom je poneo veću količinu novca zbog kupovine vozila.

Ovaj zločin mnoge je podsetio na zloglasni klan Veljka Belivuka, čiji su pripadnici svoje žrtve namamljivali u kuću u Ritopeku pričom o prodaji automobila, pogotovo što je nestala i osoba koja je nesrećnog Srbina poslednjja videla.

Nakon isleđivanja iz pritvora su puštene dve žene, takođe srpske nacionalnosti, koje su bile angažovane na čišćenju stana u kome je žrtva boravila, jer nisu pružile nikakve informacije koje bi dovele do hapšenja osumnjičenog ili više njih.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike