Samo se ona danas čula u sudu: Jedina žena Belivukovog klana negodovala jer joj straža nije dozvolila da se pozdravi sa suprugom

26.04.2022

14:16

0

Autor: 24sedam

Slađana Sekulić se sumnjiči da je bila pripadnik grupe i u pritvoru je bila od februara do oktobra prošle godine

Samo se ona danas čula u sudu: Jedina žena Belivukovog klana negodovala jer joj straža nije dozvolila da se pozdravi sa suprugom
Slađana Sekulić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Jedina osoba sa optužnice kriminalnog klana Veljka Belivuka, koja se danas oglasila pred sudskim većem Specijalnog suda, bila je žena! U pitanju je Slađana Sekulić, jedina ženska osoba koja se sa više od trideset uhapšenih tereti za najtežna krivična dela, i nalazi se u kućnom pritvoru.

Slađana je podgila glas, negodujući što joj nije dozvoljeno da se pozdravi sa suprugom Vladom Georgijevim, koji se nekada zvao Dragan Sekulić. On se od prošle godine nalazi u pritvoru.

Sekulićeva je htela da se pozdravi sa suprugom, međutim, sudska straža je bila neumoljiva, i nije joj to dozvolila.

Slađana Sekulić se sumnjiči da je bila pripadnik grupe i u pritvoru je bila od februara do oktobra prošle godine, kada je prebačena u kućni pritvor s nanogicom.

Prema optužnici, Slađana i njen suprug nisu učestvovali u ubistvima i nisu odlazili u kuću u Ritopeku. Kako se navodi, sa još nekoliko optuženih učestvovali su u prometu droge, ali i u drugim poslovima.

Na saslušanju pred istražnim organima ona se branila rečima: "Ja sam samo žena, kao da bi mi oni rekli nešto", a nakon izlaska iz pritvora promenila je lični opi, kao i boju kose.

Pripremno ročište klanu Veljka Belivuka ni danas nije održano jer su dvojica optuženih ostali bez advokata koji su im otkazali punomoćja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike