Belivukov saradnik Džimi ubijen greškom? Prava meta bio njegov prijatelj!

06.03.2022

20:11

0

Sumnjalo se da se bavio prodajom narkotika, o čemu su svedočili građani Pančeva i Starčeva

Belivukov saradnik Džimi ubijen greškom? Prava meta bio njegov prijatelj!
Timotije Stojanović Džimi i mesto njegovog ubistva - Copyright 24sedam

Timotije Stojanović Džimi (24), koji je ubijen prošle godine u Starčevu kod Pančeva, slučajna je žrtva okršaja dve grupe oko prodaje narkotika u ovom mestu, navodi se u optužnici protiv okrivljenih za njegovu smrt. Kako se navodi, prava meta napada bio je zapravo Džimijev prijatelj.

Džimi se dovodio u vezu sa  navijačkom grupom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića "Principi". Sumnjalo se da se bavio prodajom narkotika, o čemu su svedočili građani Pančeva i Starčeva, pa su se pojavili i navodi da su upravo ti poslovi bili povod za njegovo ubistvo.

Međutim, optužnica protiv osumnjičenih za ovaj zločin otkriva potpuno nove detalje i ukazuje na to da okrivljeni nisu planirali da likvidiraju njega već njegovog druga M. M. iz Starčeva, koji je sada svedok na suđenju za ovo ubistvo, prenosi Kurir.

U ovom postupku se sudi MMA borcu Vladimiru Jovanoviću zvanom Maradona, Dušanu P, Ivanu S, Danijelu K, Aleksi P. i Srđanu K.

Više javno tužilaštvo u Pančevu u optužnici za smrt Džimija ukazuje da je mladić ubijen u pucnjavi koja se dogodila 27. januara prošle godine u Starčevu u sukobu dve grupe mladića oko prodaje narkotika

Sačekuša

Međutim, kako navode, sve je počelo dan ranije kada je Džimijev drug M. M. uzeo telefon od Danijela K, sada okrivljenog za učestvovanje u Džimijevom ubistvu, i preko njega pokušao da namami Ivana S. da dođe do okretnice u Stračevu.

Sutradan su se okrivljeni dogovorili da ubiju M. M. Da bi ga namamili Jovanović je naredio Danijelu K. da sa svog telefona pošalje poruku maloletnom A. L. da se nađu. Muškarci su znali da maloletnik neće doći sam, već sa osobom koja je bila njihova meta, mladićem M. M.

Naredni sastanak su zakazali odmah potom ispred prodavnice na uglu ulica Nadelske i Matije Gupca, uz napomenu da "ovaj put ne beže." Sačekali su ih u blizini dogovorenog mesta i kada su videli da M. M. i ubijeni Džimi prilaze zapucali su iz dva pištolja u njihovom pravcu, potom su pucali u pravcu "rovera" koji je pristizao, a u kom su bila druga dvojica muškaraca iz grupe.

Metak je pogodio Stojanovića u stomak, a M. M. ga je odatle ranjenog odvezao do Opšte bolnice u Pančevu, gde ga je ostavio ispred u lokvi krvi i pobegao. Stojanović je ubrzo preminuo od posledica ranjavanja, piše Blic.

Takođe, Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv MMA borca Vladimira Jovanovića (32), zvanog Maradona, zbog sumnje da je podsticao na ubistvo Timotija Stojanovića

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike