Da li je vlasnik teretane slučajna žrtva Belivukovog klana? Vežbao sa poznatim manekenkama i pevačicama

07.03.2022

10:56

0

Jovo Kecman (51) nestao je pre dve godine

Da li je vlasnik teretane slučajna žrtva Belivukovog klana? Vežbao sa poznatim manekenkama i pevačicama
Motor Dušica Grabović Jovo Kecman - Copyright Printscreen/Facebook/Jovo Kecman ATAImages/A.A.

Delovi tela, koji su pronađeni u Dunavu kod Kostolca, probudili su strah kod najmanje sedam porodica žrtava Belivukovog klana.

Obdukcija je pokazala da je najverovatnije reč o muškarcu, a prema razvijenim butinama, da se radi o sportisti. Takođe, telo je pronađeno u fazi raspada, odnosno samo noge i deo kičme, bez trupa i glave, što dodatno izaziva sumnju da je reč o nekoj od žrtava Belivukovog i Miljkovićevog klana.

Od kako se informacija proširila po medijima, javio se i Mile Kecman, koji sumnja da je  u pitanju njegov sin, Jovo Kecman (51).

Naime, Jovo je nestao 24. septembra 2020. godine u Malom Mokrom Lugu, a u Beogradu je imao svoju teretanu.

Njegov otac kaže da je teretana bila pravi "raj lepote".

- Jovo je voleo lepe žene, ali bogami i one njega. Mnogo žena je prošlo kroz njegovu teretanu, a bilo je i neretko onih sa javne scene. Svojeveremeno su pored manekenke Dejane Živković, dolazile i pevačice Emina Jahović i Dušića Grabović - kaže Mile.

Inače, Dejana Živković je ranije povezivana sa Jovanom Vukotićem, vođom škaljarskog klana koji je inače u ratu sa kavačkim klanom za koji je, kako se veruje, radila Belivukova ekipa.

Mile dodaje i da je njegov sin obožavao žene, a juče je otvorio sinovljevu teretanu, u kojoj je, kako kaže, sve ostalo netaknuto.

- Sve je kao i onog dana kada je Jovo nestao. Ostala je i njegova časa i patike i sve. Teretana ne radi od kad njega nema - kaže on.

Tela žrtava klana Belivuk - Miljković, podsetimo, nisu nađena, a utvrđeno je da su suparnike komadali i bacali u Dunav.

- Zapravo, radi se o nogama i delu kičme, a glave, trupa i čitavog gornjeg dela tela nema. Zbog toga je naložena obdukcija i uzimanje DNK profila sa utopljenika - objašnjava izvor Blica:

- Kada se sa leša izoluje DNK biće upoređen sa biološkim tragovima svih nestalih osoba, koji su u policijskoj bazi. Najpre će se uporediti sa onima za koje se sumnja da su Belivukove žrtve. Pored njih, uporediće se i sa svim ostalim, pa i sa tragom Splićanina Mateja Periša.

Prema rečima izvora, ono što upućuje istražitelje na sumnju da je prepolovljen leš Jovo Kecman, jeste to što se na prvi pogled može reći da je u pitanju muškarac jače građe, koji je imao crne patike i svetlu trenerku kao i Jovo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike