Supruga Belivukovog pajtosa Vlada Georgijeva promenila lični opis: Ko je misteriozna Slađana u klanu Velje Nevolje?

08.03.2022

20:42

0

Autor: 24sedam

Ona je u javnosti izazvala burnu reakciju, upravo zato što je prva i jedina dama ozloglašenog klana, koji se tereti za najstrašnija krivična dela

Supruga Belivukovog pajtosa Vlada Georgijeva promenila lični opis: Ko je misteriozna Slađana u klanu Velje Nevolje?
specijalni sud slađana sekulic optužena Goran Sivački (18) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U Specijalnom sudu danas se pojavila i Slađana Sekulić, gde je trebalo da bude održano prvo pripremno ročište klanu Belivuk-Miljković, a ona je jedina dama sa optužnice, koja se ujedno i brani sa slobode. Sekulićeva je u sud došla sva u crnom, kao što je to činio Vladimir Dimitrijević, koji se takođe brani sa slobode.

Ona je u javnosti izazvala burnu reakciju, upravo zato što je prva i jedina dama ozloglašenog klana, koji se tereti za najstrašnija krivična dela.

Slađana Sekulić je inače supruga Vlada Georgieva, bivšeg policajca, koji se ranije zvao Dragan Sekulić.

Kako je navedeno u optužnici, okrivljeni Georgiev, inače bivši policajac, i Slađana Sekulić, stavili su na raspolaganje okrivljenom Belivuku svoju kuću u Tršiću kod Loznice, gde je on sa drugim okrivljenim, dobro obučenim za rukovanje vatrenim oružjem, držao i isprobavao pištolje i puške koje su namenjene izvršenjima drugih krivičnih dela u organizaciji kriminalne grupe.

24sedam/Goran Sivački
 

Pored toga, bračni par je, kako se veruje, iz svog iznajmljenog stana koji se nalazi nedaleko od stadiona Partizana, nadgledao to područje i obaveštavao članove Belivukove grupe o evenutalnom prisustvu policije i drugih osoba oko „baze“, kako su međusobno zvali Humsku 1.

Inače, njih dvoje su roditelji dvoje maloletne dece, a Georgiev, odnosno Sekulić, poznat je delu javnosti i kao bivši menadžer repera Nikole Đurića Raste. Kada je reper uhapšen prošle godine zbog drugih krivičnih dela, njegov „mercedes“ je koristio Sekulić i to je bio razlog zbog kog se na dan hapšenja to vozilo našlo ispred Službe za organizovanu borbu protiv kriminala u Makišu.

Iako su se supružnici na saslušanju u tužilaštvu branili ćutanjem, a u medijima se pojavila informacija da je Slađana izjavila da nije znala ništa o kriminalnim aktivnostima grupe, snimak razgovora sa Belivukom objavljen u medijima neposredno nakon hapšenja, to u potpunosti demantuje. Na snimku se može čuti kako razgovaraju o korišćenju falsifikovanih pasoša, a zatim se šale na Belivukov račun jer ne može da zapamti svoje lažno ime.

Podsetimo, pripremno ročište pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića optuženim za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje, odloženo je danas u Specijalnom sudu u Beogradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike