Oglasio se Goran Džonić prvi put posle hapšenja: Preko advokata poslao poruku! Evo sa kim deli ćeliju!

22.04.2022

11:35

0

Autor: J.J.

Optužnica protiv Gorana Džonića i njegovog sina Stefana trebalo bi da bude podignuta posle prvomajskih praznika

Oglasio se Goran Džonić prvi put posle hapšenja: Preko advokata poslao poruku! Evo sa kim deli ćeliju!
Goran Džonić - Copyright Foto: Printskrin facebook/Goran Džonić

Viši sud u Nišu poslao je advokatima koji zastupaju Džoniće dokument u kome se odbija puštanje iz pritvora Gorana i Stefana. Naime, Filip Domazet i Biljana Pešić zastupaju Džoniće, a Pešićeva je kazala da njen klijent tvrdi da nije učestvovao u ubistvu tročlane porodice Đokić, već da ih je samo pratio i bio svedok zločina.

- Goran Džonić ostaje pri svom stavu da nije pucao u Đokiće, već da mu je dat telefon kako bi javljao njihovo kretanje. Više puta je kazao kako Milan i Stefan nisu krivi. Jedino sporno je ostalo to oko noćnog snimka, da li se na njemu vidi Goran Džonić ili ne? - kazala je Pešićeva.

Kako saznajemo, Džonić je skoro dobio televizor, a ćeliju deli sa turskim državljaninom. Tražio je da mu se da lek za smirenje i to od momenta kada su nađena tela Đokića. Ponekad ga poseti sestra kao i supruga Suzana.

Podsetimo, tročlana porodica Đokić ubijena je u selu Moravac, gde živi Goranova majka Stojanka. Dan pre zločina oni su posetili Stojanku, a u Aleksinac su krenuli tek oko ponoći. Njima se u Moravcu izgubio svaki trag. Šest dana posle nestanka, njihova tela su spaljena i pronađena u jami, a posle tri nedelje je uhapšen Goran Džonić.

- Novac je pronađen na imanju Stefana Džonića. Lisice su na ruke stavljene tada i Stefanu i Milanu i braći Milošević, koje je Džonić okrivio za zločin. Međutim, Milan Džonić je pušten iz pritvora, kao i braća Milošević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike