Goran Džonić i njegov sin Stefan ostaju iza rešetaka: Čeka se još jedna stvar!

11.03.2022

15:24

0

Autor: 24sedam

Milan Džonić, drugi sin osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić, pušten iz pritvora

Goran Džonić i njegov sin Stefan ostaju iza rešetaka: Čeka se još jedna stvar!
Džonić Đokići - Copyright 24sedam

Pritvor je danas ponovo produžen Goranu Džoniću i njegovom sinu Stefanu, inače pripadniku Vojske Srbije, saznaje 24sedam. Kako nezvanično saznajemo, čeka se još grafološko veštačenje.

Goran Džonić osumnjičen je za ubistvo svog brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruhe Gordane i ćerke Lidije.

Facebook/Stefan Džonić/Milan Džonić
 

Džonići mogu u pritvoru da borave maksimalno do sredine aprila, jer tada ističe šest meseci koliki je maksimalni rok trajanja ove mere u istrazi. Posle toga moraju budu pušteni iz pritvora ako do tada Više javno tužilaštvo protiv njih ne podnese optužnicu, što bi stvorilo mogućnost da im se pritvor produži.

Prošle nedelje iz pritvora su puštena braća Aleksandar i Kostadin Milošević, poznatiji kao braća Jojke, kao i Džonićevv sin Stefan, koji su se takođe sumnjičili za ubistvo Đokića.

Porodica Đokić ubijena je, da podsetimo, u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac a njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra. Zbog sumnje da su učestvovali u njihovoj likvidaciji uhapšen je Goran Džonić ali i njegovi sinovi i njihove komšije koje je Džonić označio kao počinioce kako bi sebe opravdao. Sve ukazuje da je Goran rođake pobio da bi ih opljačkao, jer je novac za koji se sumnja da je ukraden iz njihovog automobila, pronađen u garaži i na imanju njegovog sina Stefana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike