Saslušanje Šarića oko 16 časova: Biće priveden u Tužilaštvo za organizovani kriminal!

15.04.2022

10:32

0

Šarić i još četvorica uhapšenih trebalo bi da iznesu odbranu za sve ono što im se stavlja na teret

Saslušanje Šarića oko 16 časova: Biće priveden u Tužilaštvo za organizovani kriminal!
Darko Šarić - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Darko Šarić i ostali uhapšeni koji se terete za brojna krivična dela, počev od otmica, šverca droge, oružja i slično, biće danas privedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal na saslušanje.

Njihovo saslušanje očekuje se oko 16 časova, kada bi trebalo da iznesu odbranu za sve ono što im se stavlja na teret.

Šarić, njegov advokat Dejan Lazarević, Uroš Mišić koji je promenio prezime u Radovanović, kao i još dvojica pripadnika Šarićevog obezbeđenja uhapšeni su pod sumnjom da su kao organizovana kriminalna grupa izvršili više teških krivičnih dela.

Da podsetimo, Darko Šarić i ostali uhapšeni u velikoj međunarodnoj akciji policije su sinoć oko ponoći prebačeni u pritvor u zgradi u Ustaničkoj ulici.

Kako smo i ranije pisali, kriminalna grupa za sumnjiči za ubistvo Milana Milovca Cigle, koji je bio jedan od najbližih Šarićevih saradnika, a koji je ubijen u januaru prošle godine u Ekvadoru.

Istovremeno u velikoj međunarodnoj akciji, zbog ubistva Milovca u Hrvatskoj uhapšen je Petar Ćosić. Prema nezvaničnim informacijama Jutarnjeg lista, noćas su lisice stavljene i Manuelu Vuliću, zbog sumnje da je učestvovao u toj likvidaciji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike