Ovo je supruga Darka Šarića - čekala ga da izađe iz zatvora: Lana je vaspitačica, živi u vili na Dedinju, a evo šta joj je najveća ljubav!

15.04.2022

09:13

0

Šarić je bio u kućom pritvoru sa nanogvicom, u vili u kojoj živi sa nevenčanom suprugom Lanom

Ovo je supruga Darka Šarića - čekala ga da izađe iz zatvora: Lana je vaspitačica, živi u vili na Dedinju, a evo šta joj je najveća ljubav!
Printscreen/Facebook/L.P.

Darko Šarić uhapšen je juče u međunarodnoj akciji tokom koje je srpska policija blokirala Ulicu Baje Pivljanina i opkolila njegovu belu vilu na Dedinju. U vili je hapšenju i pretresu prisustvovala i njegova nevenčana supruga Lana Popović (41).

Darko Šarić se do jučerašnjeg hapšenja branio sa slobode tokom trajanja pretresa pred Apelacionim sudom u drugostepenom postupku nakon žalbi na presudu kojom je osuđen na 15 godina zatvora zbog krijumčarenja 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu.

Šarić je bio u kućom pritvoru sa nanogvicom, u vili u kojoj živi sa nevenčanom suprugom Lanom.

Lana Popović je ostala verna Darku Šariću i svih 7 godina koje je proveo u pritvoru pre nego što je s nanogvicom pušten krajem decembra.

Pre hapšenja Darka Šarića Lana Popović (41) je bila vaspitačica i uoči akcije "Balkanski ratnik" radila je na otvaranju privatnog obdaništa u Šilerovoj ulici u Zemunu. Ipak, vrtić "Štrumpfovi" oduzet joj je u finansijskoj istrazi, kao i stan u Ulici španskih boraca u Novom Beogradu.

Uvek doterana, u firmiranoj garderobi dolazila je na suđenja i iz publike je suprugu davala podršku. Lepa brineta je Darku dolazila u privatnu posetu, tražeći s njim sastanak i u "ljubavnoj sobi". Oni su pre dve godine dobili drugog sina, dok Darko iz prvog braka ima ćerku.

Među stvarima koje mu je slala u ćeliju bila je i knjiga u kojoj je napisala: "Darko, izdrži, voli te Lana", ali čuvari u Specijalnom sudu nisu dozvolili da knjiga stigne do Šarića. Razlog za to je mogućnost da se u posveti krila neka šifrovana poruka.

Vaspitačica je prijateljima priznala da Šarića voli od svoje 16. godine i da joj je on među tri najveće ljubavi u životu, uz sinove i posao vaspitačice.

Dok Darko Šarić nije bio uhapšen, Lana Popović i on su kupovali skupe i rasne pasmine konja jer je Lana, kako su pisali mediji, pre nekoliko godina zavolela konje. Kada je Darko otišao iza rešetaka, Lana je slobodno vreme prekraćivala tako što je iznajmljivala konje za jahanje na hipodromima. Postala je i jako vešta u ovom sportu, a kupila je i konjičku opremu.

Tokom Šarićevog skrivanja i Lana se krila od javnosti, ali je 21. oktobra 2013. u policiji napravila pravu pometnju, kada je za Šarićev 43. rođendan na Fejsbuku objavila zajedničku fotografiju koja do tada nije bila poznata javnosti.

Da podsetimo, Darko Šarić, optužen je za šverc 5,7 kokaina iz Latinske Amerike u Evropu. U pritvoru je proveo skoro osam godina, jer se pravosudnim organima nakon višegodišnjeg bekstva predao u martu 2014. godine.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic