Sestra poznatog repera u telefonu našla snimke kako je nepoznati muškarac siluje? Policija istražuje slučaj!

14.04.2022

08:39

0

Autor: Lj.K.

V. S: (41) ispričala da je pijana tražila taksi u kafani, a odvezao je poznanik njenog prijatelja, koji ju je i poljačkao

Sestra poznatog repera u telefonu našla snimke kako je nepoznati muškarac siluje? Policija istražuje slučaj!
Ilustracija - Copyright Profimedia

V. S. (41), sestra poznatog repera prijavila je da je u utorak 12. aprila silovao poznanik njenog prijatelja.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je bila u društvu dvojice muškaraca i svo troje su bili pod dejstvom alkohola. Navodno je izjavila i da joj je tom prilikom nestao novac i zlatan lanac i da se ne seća šta se sve događalo prethodne večeri, odnosno kako je došla do hotela.

V. S. je navodno ispirčala policiji da je prošlog petka bila u jednoj kafani u centru grada sa dva prijatelja, od kojih jedan ima 81 godinu, a drugi, koji je muzičar, star je 61 godinu, te da su popili priličnu količinu alkohola.

Prema nepotvrđenim informacijama, posle dva sata, promenili su kafanu, s tim što je sanjom dalje krenuo samo muzičar, a tu sui m se pridružila dvojica njegovih prijatelja.

-Nastavili su da piju, da bi u jednom momentu V. S potpuno pijana, tražila da neko pozove taksi da ide kući. Međutim, jedna muškarac iz društva u kome je sedela ponudio se da je poveze, a sledeće čega se seća jeste da se probudila potpuno gola u nekj kući. Nakon nekoliko dana primetila je da joj nedostaje zlatni lanac sa medaljonom, za koji je rekla da vredi oko 150 evra, prenosi “Telegraf.rs” reči izvora upućenog u istragu.

Njene reči o silovanuu potkrepila je snimcima od skoro tri sata, koje je pronašla u svom telefonu, na kojima se vidi kako joj nepoznati muškarac prilazi i ima seksualni odnos kojem se ona protivila.

- Pozvala j svog prijatelja muzičara, a on joj je dao broj čoveka koji ju je povezao, međutim, on nije hteo da joj se javi na telefon. Ispostavilo se da se sve odigralo upravo u kući tog muzičarevog prijatelja, dodao je sagovornik iz istage ovog slučaja.

Policija utvrđuje okolnosti i istinitost njene verzije priče, a V. S., koja je ranije prijavljivala svog brata repera za nasilje u porodici, je upućena na lekarski pregled.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike