Trojica silovala devojku, pretili da će je baciti u bunar: Detalji jezivog iživljavanja kod Uba

31.03.2022

19:13

0

Trojica mladića sa Uba, S G., N. P. i Ž. L. uhapšeni zbog sumnje da su silovali ženu iz jednog sela u okolini tog grada

Trojica silovala devojku, pretili da će je baciti u bunar: Detalji jezivog iživljavanja kod Uba
Tužna žena - Copyright Profimedia

Trojica mladića sa Uba, S  G. (28), N. P. (30) i Ž. L. (33) uhapšeni su i određen im je pritvor od 30 dana zbog sumnje da su silovali ženu (34) iz jednog sela u okolini ovog grada. Jezivo zlostavljanje nesrećna devojka prijavila je u utorak, a kako je ispričala, ona je mladiće koje nije poznavala srela u jednoj ubskoj pivnici.

- Žena je policiji ispričala da su joj trojica mladića prišla i pozvala je da sedne sa njima za sto. Nakon toga su joj predložili da krene sa njima, a pošto je to odbila, uhvatili su je za ruke i odveli do automobila, koji je vozio jedan od uhapšenih. Sumnja se da su ženu odvezli do jedne kuće u ubskom selu Sovljak - priča izvor iz istrage.

Devojka je detaljno opisala jezivo zlostavljanje koje je pretrpela, kao i mladiće koji su je napali, a rekla je da jedan ima minđuše u ušima.

- Muškarac koji je vozio automobil je tražio da oralno zadovoljava svu trojicu. Pošto je to odbila, isti muškarac je od nje tražio da se skine gola, što je ona i učinila, a posle toga je zapretio da će je ubaciti u bunar ukoliko bude odbila da ih oralno zadovolji. Ona je ispričala da ju je vozač automobila šamarao, a potom i počeo da je vuče ka bunaru koji se nalazio u dvorišu imanja. Žena ih je nakon pretnji, zbog straha za sopstveni život, zadovoljila - navode izvori bliski istrazi.

Nakon brutalnog iživljavanja u selu muškarci su nesrećnu ženu odvezli do jedne pumpe u Ubu. Izbacili su je na pumpi i zapretili joj da će je ubiti ako ih bude prijavila policiji. Ona je, međutim, skupila hrabrost i istog jutra otišla u policijsku stanicu.

Potražila lekarsku pomoć

- Do detalja je inspektorima ispričala šta se dogodilo prethodne noći. Policajci su veoma brzo identifikovali i uhapsili osumnjičene. Trojica mladića osumnjičeni su za krivično delo silovanje, a njima je nakon saslušanja, određen jednomesečni pritvor - pojasnio je izvor.

Kako saznajemo, žena koja je prijavila silovanje je istog dana zatražila lekarsku pomoć u ubskom Domu zdravlja.

- Njoj nisu konstatovane vidne povrede, a sve vreme se žalila na bol u licu i pričala da je doživela stravičan stres. Svakako, istraga će pokazati šta se tačno dogodilo, a biće naložena i druga veštačenja - navodi sagovornik iz istrage.

Žitelji Uba kažu da su šokirani zbog hapšenja svojih sugrađana i svega što se dogodilo.

- Priča se brzo pročula gradom, a većina ljudi je u neverici zbog svega što se dogodilo. Poznajem te mladiće godinama, nisu problematični, jedan od njih živi i radi u inostranstvu. Čekamo da se istraga završi i ne možemo da poverujemo da su oni bili sposobni da tako nešto urade - navodi poznanik uhapšenih mladića.

Težak život

Žena koja je silovana, prema rečima žitelja sela u kom živi, imala je težak život.

- Užasno je to što joj se desilo, a život je stvarno nije mazio. Ima zdravstvenih problema i o njoj brine majka. Mlada se udala i ima dva braka iza sebe, kao i dvoje dece. Prvo se udala u Bratunac i tom mužu je rodila sina, kog je ostavila sa ocem. Potom se udala u selo u okolini Valjeva, gde je rodila devojčicu. Međutim, i od tog čoveka je otišla - kažu meštani.

Oni mislie da je to prvi put da joj se dogodilo nešto tako strašno.

- Bilo je nekih porodičnih problema ranije, ali ovo je nezapamćeno. Ona i majka su slabijeg materijalnog stanja, ne rade nigde i korisnice su socijalne pomoći - pričaju poznanici napastvovane devojke.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike