Strašni detalji silovanja u seoskoj školi: Ostavio mladića u modricama, komšiluk u šoku

14.02.2022

06:26

0

Inače, reč je o planinskom selu u kom ima malo stanovnika i svi se dobro znaju

Strašni detalji silovanja u seoskoj školi: Ostavio mladića u modricama, komšiluk u šoku
Ilustracija - Copyright Profimedia

Muškarcu V. S. (33) iz okoline Prokuplja određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je silovao svog poznanika u napuštenoj seoskoj školi.

Istraga o jezivom seksualnom zlostavljanju je u toku, a u Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju kažu  da im je događaj prijavljen.

- Lice koje se sumnjiči je uhapšeno i određen mu je pritvor i to je sve što, zasad, možemo da kažemo - rečeno je u tužilaštvu.

Poverio se prijatelju

Kako sev nezvanično saznaje, slučaj se dogodio početkom februara, a sve se saznalo kad se žrtva požalila prijatelju.

- Oštećeni mladić je bio sav u modricama. Kako su povrede bile vidne, drugar ga je pitao šta mu se desilo, a on je odlučio da mu sve prizna. Čuvši šta je doživeo njegov drugar, čovek se šokirao i odlučio je da ne ćuti, pa je otišao pravo u policiju i sve prijavio - kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

- Navodno, kobnog dana oštećeni i uhapšeni su zajedno bili u jednoj kafani. Tamo su pili alkohol i potom su se zajedno vratili u selo. Tu je osumnjičeni odvukao svog prijatelja u napuštenu seosku školu i silovao ga, a očigledno ga je i tukao. Mesto na kom se silovanje dogodilo je napušteno, tako da pozive u pomoć nesrećnog mladića nije imao ko da čuje. On je navodno pokušao da se odbrani od siledžije, ali nije mogao.

Kako pričaju meštani sela, osumnjičeni je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela.

- Između ostalog ranije je bio u zatvoru i zbog pokušaja silovanja. I njegov otac, s kojim živi, poznat je kao delinkvent - pričaju žitelji prokupačkog sela.

Nismo bili srećni kad se vratio u selo

Žitelji prokupačkog sela kažu da je osumnjičeni jedno vreme proveo u Beogradu, ali i u zatvoru, a onda se vratio u selo. - Nije to dobro i niko nije bio srećan zbog toga - komentarišu meštani, koji zbog straha od osumnjičenog ne žele da im se pominje ime. Kako kažu, pre ovog događaja nije zabeleženo ništa slično u njihovom kraju, pa ni šire.

Oni dodaju da su čuli za slučaj silovanja mladića i kažu da su šokirani.

- Oštećeni mladić je obavljao neke sezonske poljoprivredne poslove kod V. S. Čuli smo da se njih dvojica poznaju odranije, tako ga je V. S. i pozvao da obavi te poljoprivredne poslove za njega - kaže naš sagovornik i nastavlja:

- Nakon što su čitav dan pili, kako smo čuli, odvukao ga je u staru školsku zgradu i tu stvarno silovao, pa ga i tukao, a onda otišao. Nesrećni čovek je jedva uspeo da se vrati kući. Žrtva je išla i na lekarske preglede i potvrđeno je da je silovan.

Inače, reč je o planinskom selu u kom ima malo stanovnika i svi se dobro znaju. O porodici osumnjičenog, kao i o njemu samom niko nema lepo mišljenje. Kažu da su skloni raznim krivičnim delima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike