Imao tajni prolaz - iz kafane pravo do soba u kojima se orgijalo: Detalji hapšenja makroa iz Smedereva, poznatog kao "prva frizura Srbije"

04.04.2022

14:03

0

Imao tajni prolaz - iz kafane pravo do soba u kojima se orgijalo: Detalji hapšenja makroa iz Smedereva, poznatog kao "prva frizura Srbije"
ljubisa makro - Copyright Profimedia/Facebook/Ljubisa Vasic

Pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, u okviru akcije suzbijanja prostitucije i trgovine ljudima, uhapsili su Ljubišu Vasića (55) i J. J. (62), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima.

Oni se sumnjiče da su, u jednom ugostiteljskom objektu u okolini Smedereva, gostima omogućavali seksualne odnose sa devojkama koje su vrbovali, za novčanu nadoknadu.

Policija je od osumnjičenih oduzela novac u iznosu od 230.000 dinara koji je, kako se sumnja, stečen podvođenjem devojaka. Gosti su, kako se sumnja, po prethodnom dogovoru, deo novca plaćali radnicima objekta za korišćenje soba na spratu, do kojih se dolazilo skrivenim prolazom, a ostatak devojkama koje su pružale seksualne usluge.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu, na čiji predlog im je Viši sud u Smederevu odredio pritvor do 30 dana.

Facebook/Ljubisa Vasic
 

Da podsetimo, Ljubiša Vasić, poznat po nadimku "Prva frizura Srbije", uhapšen je ponovo u Mihajlovcu kod Smedereva zbog sumnje da je sa konobarom J.J. podvodio devojke. Vasić je 2010. i 2012. godine već hapšen zbog posredovanja u prostituciji.

- Vasić je ranije navodno za noć zarađivao i do 500 evra od seksualnih usluga koje su njegove radnice pružale - naveo je izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike