Uhapšen smederevski makro poznat kao "prva frizura Srbije": Ponovo terao devojke na prostituciju

04.04.2022

12:51

0

Autor: 24sedam

Spekulisalo se da je pre prvog hapšenja Ljubiša Vasić od podvođenja dnevno zarađivao 500 evra

Uhapšen smederevski makro poznat kao "prva frizura Srbije": Ponovo terao devojke na prostituciju
ljubisa vasic1 - Copyright Profimedia/Facebook/Ljubisa Vasic

Policija i Više javno tužilaštvo u Smederevu uhapsili su Ljubišu Vasića (55), gazdu jedne kafane u okolini Smedereva, kao i konobara J. J. (62), zbog sumnje da su počinili krivično delo trgovina ljudima.

Osumnjičeni Ljubiša Vasić i ranije je hapšen zbog podvođenja devojaka u svom lokalu lkpd Smedereva, a tada se spekulisalo da je dnevno od podvođenja zarađivao 500 evra. Takođe, bio je u osuđivan zbog posredovanja u prostituciji.

Facebook/Ljubisa Vasic
Uhapšeni Ljubiša Vasić

Na saslušanju pred Višim tužilaštvom, kako navodi Kurir, i Vasić i njegov konobar su, navodno, negirali izvršenje krivičnog dela i pričali su da nemaju veze sa prostitucijom.

Ljubiša je, inače, poznat po nadimku "prva frizura Srbije", zbog karakterističnih lokni koje ima na glavi.

- Prošli put kada je uhapšen, sumnjalo se da su mu pomagala trojica konobara koji su podvodili "egzotične" plesačice sa njim - podseća izvor.

Ovoga puta Vasić i konobar, uhapšeni su u planiranoj akciji, nakon što se saznalo da već duže vreme u kafani podvode žene.

- Policija i tužilaštvo upali su u kafanu u trenutku kada su se unutra nalazila dvojica muškaraca i tri žene za koje se sumnja da su pružale seksualne usluge za novac - priča izvor:

Oštećene devojke i njihovi klijenti biće naknadno ispitani pred tužilaštvom. Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike