Oglasio se Mika Aleksić! Reditelj optužen za silovanja poslao prvu poruku iz kućnog pritvora: "Ajte samo da vas"...

11.09.2021

15:00 >> 18:36

0

Autor: j.jovanovic

Miroslav Aleksić sumnjiči se da je seksualno zlostavljao nekoliko polaznica škole glume, čiji je vlasnik, a među žrtvama su poznate glumice Milena Radulov

Oglasio se Mika Aleksić! Reditelj optužen za silovanja poslao prvu poruku iz kućnog pritvora: "Ajte samo da vas"...
Copyright Foto: 24sedam/Goran Sivački

Reditelj Miroslav Mika Aleksić, koji je juče posle osam meseci izašao iz Centralnog zatvora, pošto mu je pritvor zamenjen kućnim pritvorom sa nanogicom oglasio se i poslao poruku javnosti.

Aleksić, protiv koga je Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu za četiri silovanja i pet polnih uznemiravanja svojih učenica iz škole glume “Stvar srca” prvi put je dao izjavu za medije otkako je osumnjičen za teška krivična dela.

Pročitajte još:

– Dobro sam, mentalno zdravlje mi nikada nije bilo problem. Ajte samo da vas zamolim nešto. Ja vam se zahvaljujem, ali ne želim uopšte da učestvujem u ovome, ni u kom smislu, ni u dobronamernom, ni u zlonamernom, niti u bilo kojem razgovoru – rekao je Aleksić za Kurir.

Foto: 24sedam/Goran Sivački

Inače, Aleksić je noć proveo u svom stanu, a sa novinarom je razgovarao mirnim tonom pošto se javio na interfon svog stana u centru Beograda.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Aleksića za četiri krivična dela silovanja i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja.

Početak suđenja zakazan je za 1. oktobar.

Pročitajte još:

Miroslav Aleksić sumnjiči se da je seksualno zlostavljao nekoliko polaznica škole glume, čiji je vlasnik, a među žrtvama su poznate glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike