"Bog uzima ono najbolje da ukrasi svoj rajski vrt": Danas sahrane nastradalih rudara!

03.04.2022

09:38

0

Nepoznat za sada termin sahrane Petra Petrovića (31) iz Dugog polja i Branislava Zlatanovića iz Trgovišta

"Bog uzima ono najbolje da ukrasi svoj rajski vrt": Danas sahrane nastradalih rudara!
rudari Goran Sivački (11) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

"Bog uzima ono najbolje da ukrasi svoj rajski vrt a nama ostaju samo oni lepi trenuci provedeni sa njima".

Ovom porukom na čitulji od Bojana Stajića (34) iz Aleksinačkih rudnika, oprostili su se njegovi najmiliji - sin Lav, supruga Dragana, otac Tihomir i brat Milan. Bojan, koji je pre nešto više od mesec dana dobio sina, biće sahranjen danas u 13.30 časova na groblju u Bobovištu.

Facebook/Bojan Stajić
 

Branko Čokorilo (56) biće sahranjen u 12 časova na groblju u Bobovištu. Od njega će se oprostiti supruga Jadranka, ćerke Bojana i Kristina sa zetovima kao i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Facebook/Brankno Cokorilo
 

Sahrana Bratislava Živkovića (59) zakazana je za 13 časova u selu Jasenje. Na poslednji počinak ispratiće ga supruga Slađana, njihovo troje dece i mobogobrojni rođaci, kolege i prijatelji.

Facebook
 

Radovan Grujić (47) će biti sahranjen u 13 časova na groblju u Žitkovcu u prisustvu majke Desanke, oca Petronija, brata Vojkana i ostale rodbine i prijatelja.

Printscreen/Facebook
 

Sahrana Darka Zlatkovića (43) održaće se u 13 časova na groblju u Aleksincu. Do večne kuće otrpratiće ga njegovi najmiliji - otac Dragoljub, majka Anka, Brat Dalibor sa porodicom, kao i ostala rodbina i prijatelji.

Facebook/Darko Zlatkovic
 

U 13 časova na groblju u Subotincu, biće sahranjen i Nenad Trivunac (37). Od njega će se oprostiti supruga Sanja, majka Slavica, otac Dragan, brat Predrag snaja Miljana i mnogobrojni drugovi i rođaci.

Do zaključenja teksta ostao je nepoznat termin sahrane Petra Petrovića (31) iz Dugog polja i Branislava Zlatanovića iz Trgovišta.

U nesreći u rudniku mrkog uglja Soko kod Sokobanje, 1.aprila u 4.15 časova poginulo je osam rudara koji su se ugušili nakon nagle pojave metana u jednom oknu, dok je povređen 21 rudar.

Na bolničkom lečenju u Nišu su trojica rudara, dok su u bolnici u Aleksincu u subotu bila devetorica njihovih kolega. Niko od povređenih nije životno ugrožen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike