Branko predosetio tragediju, jezive reči uputio prijateljima: “Hajde da popijemo neku, možda sutra poginem”

01.04.2022

13:39

0

Rudar Branko Čokorilo jedna je od žrtava stravične nesreće u rudniku “Soko”, a njegovi prijatelji iz rodnog mesta za medije kažu da je on predosećao tragediju

Branko predosetio tragediju, jezive reči uputio prijateljima: “Hajde da popijemo neku, možda sutra poginem”
branko cokorilo (2) - Copyright Facebook

Rudar Branko Čokorilo jedna je od žrtava stravične nesreće u rudniku “Soko”, a njegovi prijatelji iz rodnog mesta za medije kažu da je on predosećao tragediju.

– Sinoć je pozvao druga i u šali rekao “Hajde da popijemo neku, možda sutra poginem” – prepričavaju poslednje Brankove reči prijatelji:

- Pričao nam je da je pre nekoliko dana rekao supruzi da mu spremi odelo za sahranu, pošto mu nešto ne sluti na dobro. Eto vidite šta se dogodilo. Tragedija, bio je dobar čovek koga je volelo celo selo – priča prijatelj.

Porodica stradalog zavijena je u crno.

24sedam/Maja Kostić
 

 

 

– Ni mi nemamo mnogo informacija. Samo su nam javili da je nastradao. Znali smo da uvek postoji taj rizik. Poslednjih dana kao da je predosećao nešto – rekli su iz porodice

Nesreća u rudniku se, da podsetimo, desila oko 4 sata ujutru. U nesreći su poginuli rudari Zlatković Darko (43), Nenad Trivunac (37), Petrović Petar (31), Grujić Radovan (47), Čokorilo Branko (56), Branislav Zlatanovoić (65), Živković Bratislav (59), Stajić Bojan (34).

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike