Završeno saslušanje osumnjičenih za pucnjavu u "Stefan Braunu": Tužilaštvo traži pritvor, čeka se odluka suda

17.03.2022

19:18

0

Oni su negirali sve u odbrani

Završeno saslušanje osumnjičenih za pucnjavu u "Stefan Braunu": Tužilaštvo traži pritvor, čeka se odluka suda
pjimage - Copyright 24sedam/L.Đ.T.

Troje osumnjičenih za učešće u pokušaju ubistva pripadnika obezbeđenja beogradskog noćnog kluba "Stefan Braun", Mira Čuljkovića (41) u noći između ponedeljka i utorka, danas su saslušani u Višem javnim tužilaštvu u Beogradu.

Traži se pritvor za Slavoljuba T. (42) i Nikolu S. (25) i  Milicu D. Kako nezvanično saznaje "Telegraf", oni su negirali sve u odbrani.

24sedam/Luka Đorđija Talevski
 

Više javno tužilaštvo je dalo predlog za pritvor i poternice i za muškarca u bekstvu. Pritvor se traži zbog: opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke, mogićnposti da ponove delo i uznemirenost javnosti.

Inače, Slavoljubu T. (42) i Nikoli S. (25) na teret se stavlja teško ubistvo u pokušaju, a Milici D. (28)  krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, jer je osumnjičena da ih je odvezla i krila nakon pucnjave.

Muškarca, koji je neposredno pucao u M. Č, policija je identifikovala, ali se za njim još traga. Troje osumnjičenih uhapšeni su posle jednodnevnog skrivanja.

Prema nezvaničnim informacijama, Milica D. je napravila incident u klubu zbog čega je došlo do sukoba i tuče, a potom i pucnjave.

- Istraga je pokazala da je došlo do sukoba radnika obebeđenja sa gostima i to zbog devojke koja je sada među privedenim. Oni su nakon sukoba i tuče svi izbačeni iz kluba, da bi zatim mladić otišao po prijatelja i po pištolj i ispalio osam hitaca ka radniku obezbeđenja i pobegao. Policija je našla osam čaura kalibra 7,65 mm od kojih sedam završilo u telu ranjenog - rekao je sagovornik.

Podsetimo, Miro Čuljković, šef obezbeđenja kluba "Stefan Braun", upucan je pre dva dana.

YouTube/Printscreen
 

Na njega je ispaljeno 7 metaka, pogođen je u abdomen, grudi i u nogu. Po prijemu u Urgentni centar urađene su dijagnostike i on je odmah operisan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike