Policija identifikovala pucača iz "Stefan Brauna": Njegovi drugovi se nakon obračuna krili u "sitroenu"?

15.03.2022

11:40

0

Prema poslednjim informacijama, pucač je identifikovan i uskoro će biti priveden u policiju, a kasnije i u tužilaštvo

Policija identifikovala pucača iz "Stefan Brauna": Njegovi drugovi se nakon obračuna krili u "sitroenu"?
stefan braun (3) - Copyright 24sedam/Luka Đorđija Talevski

Beogradska policija je nakon pucnjave u "Mr Stefan Braunu" u vozilu "sitroen" pronašla Sašu S. (28), iz Beograda, a njegovog prijatelja Igora J. (29) sustigla i privela kod Beogradske autobuske stanice.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su bili u društvu momka koji je iz pištolja CZ 7,65 mm upucao radnika obezbeđenja beogradskog kluba Mira Čuljkovića (41). Inspektori su u klubu našli osam čaura, a zatim uzeli snimak pucnjave na osnovi kog je raspisana potraga za napadačem.

- Policiju o pucnjavi u klubu obavestio je radnik "Stefan Brauna". Policija je upućena na teren, a iza kluba u automobilu našla je Sašu S. U tom trenutku u beg se dao Igor J., koji je zaustavljen kod BAS-a. I Saša i Igor primljeni su u Urgentni centar gde su im konstatovane povrede glave koje su zadobili u tuči - objašnjava sagovornik.

Prema poslednjim informacijama, pucač je identifikovan i uskoro će biti priveden u policiju, a kasnije i u tužilaštvo. 

- U pitanju je mladić star oko 25 godina, nižeg rasta, koji je bio obučen u crno. On je u klub došao sa svoja tri druga i devojkom. Očevici su rekli da je prvo došlo do rasprave zbog devojke, a zatim i tuče mladića sa radnicima obezbeđenja. Napadač je zatim izašao iz kluba, da bi se ubrzo vratio sa pištoljem i ispalio sedam metaka u Čuljkovića i pobegao. On je identifikovan i uskoro će biti priveden u policiju - kaže sagovornik.

Inače, pre 13 godina u pucnajavi u Nemanjinoj ulici ranjen je Mane Čuljković, takođe radnik obezbeđenja i brat noćas upucanog Mira.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike