EKSKLUZIVNO Aleksina mama nakon saznanja da joj je sin pronađen živ! "Nisam o njemu ništa znala 40 paklenih dana"

09.02.2022

19:15

0

Aleksa Stanković je pronađen večeras u Beogradu u jednom stanu na Vračaru

EKSKLUZIVNO Aleksina mama nakon saznanja da joj je sin pronađen živ! "Nisam o njemu ništa znala 40 paklenih dana"
208113_beograd-panorama-foto-sivacki-4_orig (1) - Copyright 24sedam/Goran Sivački Facebook/Olja Stanković

-Mojoj sreći nema kraja. Presrećna sam što je živ. Vest da je pronađen sam čula od novinara i upravo mi je potvrđeno da je pronađen na Vračaru u Beogradu - kroz suze je kazala Aleksina majka Olivera za 24sedam.

Ona navodi da trenutno ima temperaturu zbog koronavirusa, ali da je uprkos svemu presrećna.

- Imam temperaturu četrdeset i imam utisak da mi je naglo skočila kada sam primila ovu vest. Nakon više od četrdeset dana provedenih u neizvesnosti sada mi je laknulo. Nisam ga još videla, ali se nadam da će to biti uskoro. Drago mi je što on svoj život može da nastavi normalno, kao i ja i neću ga sputavati u tome - dodala je Olivera.

Osvrt na slučaj

Podsetimo, pre dva dana Aleksina majka je za 24sedam izjavila da ju je pozvala jedna žena iz Beograda koja joj je javila da je videla mladića na Kalenić pijaci koji odgovara Aleksinom opisu.

- Pre dva dana me je zvala jedna gospođa sa Kalenić pijace i rekla mi da je videla mladića koji liči na mog Aleksu. Nije bila sigurna da je to on, ali mi je kazala da ukoliko ga vidi ponovo, da će ga zaustaviti jer ona i njena ćerka rade na toj pijaci. Takođe, i jedan vozač gradskog prevoza na liniji 70 se javio sa navodima da je video dečka koji likom podseća na Aleksu - izjavila je tada Olivera.

Poneo sva lična dokumenta

Mladić je nestao 28. decembra, na sebi je imao crnu jaknu, crne patike i crne pantalone. Nakon više od četrdeset dana pronađen je večeras u Beogradu živ i zdrav.

Dok je trajala potraga za Aleksom, njegova majka je ispričala, kako je tada izgledao njihov poslednji susret.

- Ispratio me je jedno jutro na posao i samo mi kazao: "Ćao, mama". Ništa u njegovom ponašanju nije ukazivalo da će otići. Aleksa je sa sobom poneo sva lična dokumenta i sve diplome. Ništa nije nagoveštavalo da će otići od kuće. On je pre dve godine pričao o tome, kako bi voleo da ide u inostranstvo da radi, budući da se dobro razume u kompjutere jer budućnost nije video ovde - ispričala je ona.

Napomenula je tada da je pre dve godine pokušala da ga odvrati od ideje da ide u inostranstvo i da o toj temi više nisu razgovarali.

- Završio je srednju školu i savetovala sam ga da prvo pokuša u Srbiji da nađe posao, pa ako ne uspe onda da ide u inostranstvo. Rekala sam mu da ovde ima gde da spava i gde da se hrani, a u inostranstvu mu ništa nije obezbeđeno. On ne voli kada ga neko gnjavi, a ja sam pokušala da ga odvratim od te njegove ideje da ide u inostranstvo, ali to je bilo pre dve godine. I od tada o toj temi više nismo pričali - dodala je ona.

Ostavio poruku

Podsetimo, dok je trajala potraga Aleksina majka je izjavila da je on tada ostavio poruku pored svog računara, a potom nestao bez traga.

- Napisao je ako mu se ne svidi, da će da se vrati, da ne brinem, da je planirao to i pre ali da nije jer mi je suprug preminuo, a nije hteo još tada da me ostavi samu. Napisao je da ne plačem, da ga ne zovem, neće da odgovara jer bih ja pokušala da ga vratim - ispričala je tada Olivera.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike