Od Alekse (21) iz Kruševca već 17 dana nema ni traga ni glasa: Policija locirala telefon, iz stana uzela dve važne stvari!

13.01.2022

12:36

0

Aleksin telefon policija je uspela da locira u blizini Beograda

Od Alekse (21) iz Kruševca već 17 dana nema ni traga ni glasa: Policija locirala telefon, iz stana uzela dve važne stvari!
aleksa stanković - Copyright printscreen/facebook/oljastankovic

Majka Alekse Stankovića (21) iz Kruševca, mladića koji je nestao 28. decembra, kaže da nema novih informacija o nestanku sina.

- Nemamo i dalje bilo kakvu novu informaciju. Policija je bila u stanu da uzme kućište od računara i neke sveske u kojima je Aleksa pisao znakove i šifre. Od njih čekamo da saznamo nešto - priča Aleksina majka, piše Blic.

Njegov telefon policija je uspela da locira u blizini Beograda i nakon toga mu se gubi svaki trag.

Kako je majka navela, Aleksa je sa sobom poneo sva dokumenta, ali i diplome i svedočanstva zbog čega sumnja da je dobio poslovnu ponudu u inostranstvu.

Aleksina sestra Dijana ranije je ispričala za medije da porodica nije uspela da primeti promenu u njegovom ponašanju jer se madić pre nestanka ponašao uobičajeno.

- Nema društvo, ne pije i ne puši. Ima samo virtuelne prijatelje, igra igrice, ali je sve izbrisao iz kompjutera, jer se dobro razume. Nikoga od virtuelnih prijatelja posebno nije pominjao, a znao je da ostvaruje čest kontakt sa njima i uglavnom je imao slušalice na ušima dok je igrao igrice - ispričala je Dijana.

- Aleksa nije imao prijatelje niti se sa bilo kim družio. Nije izlazio, igrao je igrice po ceo dan i tu upoznavao ljude. Verujem da je dobio poslovnu ponudu i da je zato nestao, jer je on oduvek i hteo da ode iz naše zemlje - priča majka.

Instagram printscreen/192_rs
 

Porodica Stanković je objasnila da njihov si nigde nije radio i da je bio jako povučen.

- Nije izlazio u kafiće i diskoteke. Nema društva da bismo mogli da pomislimo da je sa njima - objašnjavaju oni i dodaju:

- Telefon mu je od 30. decembra isključen. Prva dva dana uključivao je telefon veoma kratko. Policija je probala da ga locira i ono približno što su otkrili je da je u Beogradu. Međutim, od 30. decembra telefon mu više nije bio uključen nijednom

Da podsetimo, u trenutku nestanka Aleksa je na sebi imao crnu jaku, crnu trenerku i crne pantalone, a porodica moli da ukoliko neko ima informaciju da pozove na brojeve 060/5399700, 064/9440516, 060/492119.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike