Suze i kletve na suđenju Belivukovom rođaku: Sudi mu se za ubistvo najboljeg druga!

08.02.2022

12:24

0

Autor: 24sedam

Po završetku suđenja ispred sudnice je došlo do komešanja

Suze i kletve na suđenju Belivukovom rođaku: Sudi mu se za ubistvo najboljeg druga!
Copyright Ivan Trifunović/foto: Fejsbuk

Danas je pred Višim sudom u Beogradu održano suđenje Damiru Ibrahimoviću, bratu Veljka Belivuka, optuženom da je u noću između 14. i 15. decembra prošle godine ubio najboljeg druga Ivana Trifunovića, na kom je saslušan svedok koji je prisustvovao žurki koja je prethodila ubistvu.

Svedok Nemanja Popović je ostao u potpunosti pri iskazu koji je dao u Tužilaštvu. Tokom ispitivanja svedoka porodica ubijenog je sve vreme negodovala.

Po završteku suđenja ispred sudnice je došlo do komešanja, sestra pokojnog Ivana je napustila prostoriju uplakana nakon saopštenja sudija da se žalba o ukidanju pritvora razmatra.

- Ma neka ga puste, neka ga odmah puste - rekao je revoltirani Dragiša Trifunović, otac ubijenog.

Nijaz Ibrahimović, otac optuženog, je ispred sudnice pominjao snimak ubistva koji su zabeležile nadzorne kamere i treću osobu koja se na njemu vidi, dok ga je ćerka Vanja Ibrahimović, smirivala uz komentar: "ima Boga".

Podsetimo, optuženi Ibrahimović brat je Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, koji se trenutno nalazi u pritvoru i optužen je za pet svirepih ubistava, a protiv njega se vodi istraga za još jedno ubistvo u Srbiji i dva u Crnoj Gori

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike