Ljubavna drama u beogradskoj policiji: Bila u vezi sa oženjenim kolegom, držala ga zatvorenog u stanu i posle raskida mu pretila ubistvom!

08.02.2022

10:04

0

Policajac M. M. ostao zarobljen u stanu koleginice A. R., a ona navodno zvala i njegovu suprugu, vređala je i bila neprijatna

Ljubavna drama u beogradskoj policiji: Bila u vezi sa oženjenim kolegom, držala ga zatvorenog u stanu i posle raskida mu pretila ubistvom!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Pripadnik policije M. M. prijavio je A. R., sa kojom inače radi, da ga je zaključala u stan i govorila da će nauditi njemu i njegovoj porodici. Pripadnik beogradske policije prijavio je svoju ljubavnicu, inače koleginicu, da mu je pretila i držala ga zatvorenog u stanu. Filmska ljubavna drama, kako saznaje, odigrala se nedavno, kada je policajac pokušao da prekine ljubavni odnos sa koleginicom.

- Sve kolege ostale su u šoku, jer M. M. znamo kao ozbiljnog, porodičnog čoveka. On je oženjen, niko od nas nije znao da ima švalerku. Uspevali su to da sakriju gotovo od svih, sve dok je nije prijavio zbog pretnji ubistvom, koje je navodno upućivala njemu i njegovoj ženi - priča jedan od njihovih kolega.

M. M. i njegova koleginica A. R. navodno su bili u vezi pet ili šest meseci.

- Očito je A. R. dala daleko veći značaj tom odnosu. Navodno je od njega zahtevala da ostavi suprugu, ali pošto je on to odbio, pozvala ga je da dođe u stan da porazgovaraju. Međutim, kada je ušao, ona je zaključala i navodno mu nije dozvolila da izađe - dodaje izvor.

Policajac je ostao zarobljen u stanu koleginice, a ona je, prema nezvaničnim informacijama, zvala i njegovu suprugu, vređala je i bila neprijatna.

- Ujutru su, da bi spustio loptu, zajedno otišli na posao. Međutim, u dogovoru sa suprugom, prijavio je ljubavnicu i ona je čak i privedena na informativni razgovor - kaže izvor.

Kolege aktera ove drame kažu da u početku niko nije mogao da poveruje da je to istina.

- To što se dogodilo je njihova privatna stvar, ali sa druge strane, jasno je da su nadređeni sve shvatili vrlo ozbiljno, jer oboje imaju službeno oružje - kaže jedan kolega.

Oboje su, kako dodaje, dobri radnici i nisu nikada bili skloni incidentima.

- Da li se ona zaljubila toliko da nije mogla da prihvati da on neće da ostavi suprugu ili joj je on nešto stvarno obećavao, to ne znamo. Koliko znamo, sa suprugom je kolega rešio probleme - zaključuje naš sagovornik.

Prema nezvaničnim informacijama, sud je A. R. izrekao zabranu prilaska kolegi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike