Detalji horora u Italiji: Pored tela preklanog Srbina nema noža! Policiji sumnjiv jedan detalj

08.02.2022

11:20

0

Tokom noći je intervenisala policija budući da su im postala sumnjiva kretanja u zoni terminala gde su bili postavljeni kontejneri za proveru

Detalji horora u Italiji: Pored tela preklanog Srbina nema noža! Policiji sumnjiv jedan detalj
1644314908602-zaplenjen-kokain-830x0 - Copyright Foto: gdf.gov.it

Italijanska policija zaplenila je gotovo 450 kilograma kokaina, koji je pronađen u tovaru koji je prevozio teretni brod MSC Adelaide, koji je pristao u luku u Đenovi. Na istom tom brodu pronađen je i mrtav srpski moreplovac (50), sa prerezanim grkljanom!

Droga koju je policija zaplenila u noći između nedelje i ponedeljka bila je deo serije kokaina od skoro pola tone podeljene u 400 vekni. Upravo, ova količina bi na tržištu donela 30 miliona evra. Droga je utovarena u 14 vreća koje su bile smeštene u kontejner i ovaj teretni brod je došao iz Brazila. 

Međutim, na ovom brodu su uočena i neka sumnjiva kretanja.

Tokom noći je intervenisala policija jer su joj bila sumnjiva kretanja u zoni terminala gde su bili postavljeni kontejneri za proveru. Takođe, primećeno je i iznenadno noćno kretanje jedne osobe dok pokušava da "izvuče" torbe sa drogom u njima.

Takođe, na ovom brodu, unutar mašinskog postrojenja, pronađeno je beživotno telo moreplovca, srpskog državljanina starog 50 godina, sa prerezanim vratom. I ako se u prvom trenutku činilo da je reč o samoubistvu, sve je više sumnji da je srpski državljanin preklan jer pored njegovog leša nije pronađen nož.

Podsetimo, istražitelji su uhapsili dvojicu muškaraca, koje su se zatekli na brodu. Reč je o Kulmvu Kamalu i Fabiju Papeu. Tada je jedan od njih uhvaćen kako uzima torbe iz kontejnera koji je bio postavljen u prostor za video-nadzor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike