Otac maloletnice napadnute u noćnom klubu u Šapcu: Nemoćni smo, taj čovek nas stalno maltretira!

08.02.2022

10:17

0

Autor: 24sedam

Milenko Komanović tvrdi da je Čedomir Simić flašom u glavu udario njegovu ćerku K. K. (17)

Otac maloletnice napadnute u noćnom klubu u Šapcu: Nemoćni smo, taj čovek nas stalno maltretira!
Profimedia

Malenko Komanović, otac maloletne K.K. na koju je, kako tvrdi, u Šapcu fizički nasrnuo Čedomir Simić, u ispoevesti za "Podrinske" kaže da ga je ćerka pozvala kobne večeri iz jednog kluba, kroz suze moleći:"Tata dolazi molim te, Čeda me ubi."

- To veče sam ćerku doveo u Šabac kod drugarica da izađu u neki kafić. Dogovorili smo se da će ostati do ponoći i da ću ja biti budan da dođem po nju kad me pozove, jer nije smela sama da ide kući. Ja sam sedeo kod kuće, čekao njen poziv, započinje proču Komanović, navodeći da je Simić njegovu ćerku udairo flašom u glavu, zbog čega je kasnije osumnjičeni, koji je navodno bivši dečko maloletnice, ipriveden u šabačku policiju.

U trenutku se, kaže prekinula veza, a on je izbezumljeno krenuo za Šabac.

Ženi sam rekao da pozove policiju. Kada sam došao do Starog grada, zaustavila me saobraćajna policija, zbog alkotesta. Ja sam im objasnio da mi je dete u opasnosti i da su je napali. Kada su me nakon kontrole pustili, kod mostića na Starom gradu, video sam Čedomira koji je išao od Save ka gradu. Ja sam zaustavio auto, i krenuo ka njemu. Tada me je video i pobegao na drugu stranu. Zvao sam policiju koja me je prethodno tu zaustavljala, pokušavajući da im objasnim da je to dečko koji je napao moju ćerku. policajci nisu reagovali, otišli su sa Starog grada a napadač je pobegao. Kasnije je stigla policija, pokušavali su da ga nađu, ali te večeri nisu uspeli, objašnjava on.

Otac napadnute sedamnaestogodišnjakinje, kaže da taj trenutak kada je video ćerku nakon napada nikada neće zaboraviti. Ističe da je ona te večeri bila izuzetno uznemirena i uplakana. Sve to Malenko prepričava kroz suze.

- Kada sam se sreo sa ćerkom, ona mi se bacila u zagrljaj. Taman sam mislio da smo uspeli da se vratimo u normalu, ponovo nam se ovo dešava. Moje dete i moja porodica imamo veliki problem sa Čedomirom. Dva puta smo prijavljivali policiji uznemiravanje koje smo trpeli. Policija ne reaguje, i čast izuzecima, ali mislim da ne možemo da se oslonimo na policijsku zaštitu. Ovog puta neću odustati dok se ne reši ovaj slučaj. zaključuje Komanović.

Te večeri, dodaje, nekoliko devojaka stalo u zaštitu njegove ćerke nakon incidenta, te da je i obezbeđenje noćnog kluba profesionalno reagovalo i napadača odmah izbacilo napolje.

BONUS VIDEO

24sedam

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Podrinske

Najčitanije Vesti