Nestali mladić iz Kruševca viđen u Beogradu? Vozač autobusa opisao Aleksu!

07.02.2022

19:55

0

"Od vozača autobusa na liniji 70 dobili smo jedan vrlo konkretan opis da je on viđen"

Nestali mladić iz Kruševca viđen u Beogradu? Vozač autobusa opisao Aleksu!
aleksa stanković (1) - Copyright Facebook/Olja Stankovic

Za Aleksom Stankovićem (21) iz Kruševca traga se već više od 40 dana, a prema najnovijim informacijama mladiće je, navodno, viđen u Beogradu.

Prema rečima Igora Jurića, jedan vozač gradskog prevoza, na liniji 70, javio se sa navodima da je video mladića koji odgovora Aleksinom opisu.

- Moja koleginica kojia vodi registar nestalih lica je u kontakru sa majkom Alekse. Mi smo imali nekoliko informacija da je Aleksa viđen u Beogradu. Od vozača autobusa na liniji 70 dobili smo jedan vrlo konkretan opis da je on viđen - rekao je Jurić.

On je uputio apel svima da se jave ukoliko vide Aleksu.

- Ponavljam svaki put da apelujem na njega ukoliko vidi ovu emisiju da se javi majci. Njegova majka je na izmaku snage i izuzetno teško podnosi ove dane bez njega. Da bez obzira koji je njegov razlog, ako je zaista otišao svojom voljom da bar informiše majku da je dobro i da je zdrav, to je najbitnije. A ako nije, da se mi još više potrudimo i da ga pronađemo. Još jednom apelujem na to da pogledate fotografiju Alekse Stankovića na sajtu Registra nestalih lica srbije. Ako imate bilo kakvu informaciju u vezi sa njegovim nestankom, molim vas pomozite ili informiišite ili nas ili MUP da bi se ovaj dečak pronašao - dodaje on.

Igor Jurić navodi da mu se čini da je ovaj slučaj malo zapostavljen u odnosu na neke slučajeve.

- To ne smemo da dozvolimo. Mislim da svako nestalo lice mora da ima istu šansu da se pronađe - kazao je Jurić.

ATA Images/M.M.
 

Ljudi su se i ranije javljali da su navodno viđali Aleksu u Beogradu.

Nakon što se oglasio čovek koji tvrdi da ga je video u Grockoj i da je siguran da je to baš ovaj dečak, porodici se s istom informacijom javila i jedna žena.

- Rekla je da ga je videla u prodavnici u Grockoj. Nešto je kupovao i potom je, kako tvrdi ta žena, otišao na autobusku stanicu i tu čekao prevoz. Policija tek treba da nam javi da li su išli tamo i šta su ustanovili - rekla je tada Aleksina majka Olivera.

Kako je navela, i vozač kamiona koji radi u Italiji i koji tvrdi da je baš Aleksu video u Grockoj, bio je spreman je da sarađuje sa policijom.

- Ne znam šta da mislim. Svesna sam da je Aleksa mogao i da promeni izgled do sad. Imao je dužu kosu i bradu pre nego što je nestao. Mogao je da se ošiša, da se presvuče, možda ga je sada teže i prepoznati.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike