Negiraju da su svirepo ubili Gorana Mihajlovića: Belivuk i Miljković na saslušanju tvrdili da im je sve namešteno

07.02.2022

15:04

0

Autor: 24sedam

Sumnja se da je Mihajlović otet, te da je u kući strave u Ritopeku otrovan, a njegovo telo spaljeno u Surduku

Negiraju da su svirepo ubili Gorana Mihajlovića: Belivuk i Miljković na saslušanju tvrdili da im je sve namešteno
Goran Mihajlović - Copyright 24sedam/Goran Sivački MUP printscreen

Marko Miljković koji su danas na kratko izvedeni iz pritvorskih ćelija, kako bi se izjasnili o navodima za proširenje istrage koji ih terete da su 1. aprila 2019. ubili Gorana Mihajlovića negirali su izvršenje ovog krivičnog dela.

Izjavili su da nemaju nikakve veze sa ubistvom i da im je sve namešteno.

Na saslušanje su danas u Tužilaštvo za organizovani kriminal dovedeni i Vlade Draganić, vlasnik kuće u Ritopeku kao i Miloš Budimir. I oni su, kako navodi Kurir, izjavili da nemaju nikakve veze sa zločinom koji se dogodio 2019. i zvanično je prva surova likvidacija za koju se ovaj kriminalni klan sumnjiči.

Kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića uhapšena je 4. februara prošle godine. Protiv njih je podignuta optužnica za pet ubistava, dok se za još dva vodi istraga.

Mihajlović je, prema navodima krivične prijave namamljen i odveden u kuću strave u Ritopeku. Navodno je tamo otrovan, a zatim spakovan u džak i u kamionu sa peskom prebačen u Surduk. U tom mestu je spaljeno njegovo telo na lomači od guma i ćumura, a ostatke je potom kako se sumnja, Belivuk macolom isitnio.

Spakovali su ostatke u džakove i bacili ga u Dunav sa Pupinovog mosta - zaključuje sagovornik Kurira do čega se došlo tokom dosadašnje istrage.

VIDEO BONUS

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike