Goran upao u smrtonosnu zamku, pa doživeo jezivu sudbinu u Ritopeku! Zbog njega je pokrenuta nova istraga protiv Velje Nevolje i Miljkovića!

02.02.2022

13:46

0

Policija je sa okolnih zgrada u Resniku i Novom Beogradu uzela snimke nadzornih kamera koji su pomogli da se rekonstruiše Mihajlovićevo kretanje kobnog dana

Goran upao u smrtonosnu zamku, pa doživeo jezivu sudbinu u Ritopeku! Zbog njega je pokrenuta nova istraga protiv Velje Nevolje i Miljkovića!
Copyright Miljković i Belivuk Printscreen

Za ubistva Gorana Mihajlovića (22), čiji je nestanak prijavljen, proširena je istraga protiv Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i njegove kriminalne grupe.

Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića, Vlade Draganića, Miloša Budimira i Nikole Spasojevića zbog krivičnog dela teško ubistvo jer postoji osnovana sumnja da su osumnjičeni 1. aprila 2019. lišili života Gorana Mihajlovića (22).

U saradnji sa pripadnicima MUP Srbije i BIA, Tužilaštvo za organizovani kriminal prikupilo je dokaze za osnovanu sumnju da su dvojicu mladića namamili i ubili pripadnici Belivukovog klana.

Mihajlović nestao u aprilu 2019. godine

Istraga protiv Belivuka, Miljkovića i još nekoliko njihovih najbližih saradnika proširena je za ubistvo Gorana Mihajlovića iz Resnika koji je nestao 1. aprila 2019. godine. Mihajlovića je, kako se tada pretpostavljalo, u smrtonosnu zamku uvukao Filip G. iz Berana.

Njegovi roditelji, supruga i ćerkica od tog momenta nisu imali mira. Noć uoči nestanka bio je nervozan, a ujutru je izašao da se nađe sa drugom i nikad se nije vratio. Njegov automobil policija je našla 12. aprila u Novom Beogradu na parkingu zgrade u kojoj je stanovao Darko Elez, ali i sestra Filipa G. U vozilu su nađeni pištolj, pasoš i lična karta na ime Gorana Mihajlovića.

Policija je sa okolnih zgrada u Resniku i Novom Beogradu uzela snimke nadzornih kamera koji su pomogli da se rekonstruiše Mihajlovićevo kretanje kobnog dana.

Grupa Veljka Belivuka optužena je za likvidacije Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Veličkovića Goksija, Lazara Vukićevića, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje. Na ovaj spisak biće dodata i ubistva Mitića i Mihajlovića. Oni se terete i za otmice, silovanje i nedozvoljeno držanje droge i oružja.

Tužilaštvo za organizovani kriminal, MUP Srbije i BIA nastavljaju da prikupljaju dokaze za još neke likvidacije za koje se pretpostavlja da su ih počinili pripadnici ove grupe.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Pink

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike