"Odvukao ga u podrum i zadavio omčom": Porodica ubijenog tinejdžera nakon zločina objavila pretužnu fotografiju! (FOTO)

12.01.2022

14:43

0

Zločin se dogodio u noći između 7. i 8. januara, a policija je telo nesrećnog mladića našla u podrumu hostela

"Odvukao ga u podrum i zadavio omčom": Porodica ubijenog tinejdžera nakon zločina objavila pretužnu fotografiju! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Tanjug/Siniša Kupinović

Robert T.  (17) poreklom iz Srbije brutalno je ubijen u Trstu u Italiji na Božić, a njegova familija ovaj gubitak obeležila je specifičnom fotografijom koju je objavila kao naslovnu na svojim profilima na Fejsbuku.

Njegovi roditelji, braća i sestra, kao i prijatelji, stavili su crni flor kojim su izrazili tugu koju osećaju prema gubitku Roberta.

Kako navode tamošnji mediji, Robertovo telo odneto je na obdukciju, a rezultati će biti gotovi u četvrtak. Inače, osumnjičeni za ubistvo je mladić stariji tri godine, poreklom iz Maroka, navodno je priznao zločin i otkrio da je motiv ubistva devojka u koju su obojica bili zaljubljeni.

Zločin se dogodio u noći između 7. i 8. januara, a policija je telo nesrećnog mladića našla u podrumu hostela.

Povod za ovaj zločin je devojka sa kojom je Robert počeo da se viđa nekoliko dana pre Nove godine i kobne večeri je krenuo kod nje. Međutim, tada mu je se izgubi svaki trag, a porodica je njegov nestanak prijavila policiji.

- Telo je u nedelju pronađeno u podrumu hostela u kom je devojka bila smeštena. Pronađeni su i tragovi krvi u zgradi, a i dalje se proverava se da li je ubijeni najpre odvučen u automobil i pretučen ili je odmah odvučen u podrum zgrade i zadavljen - potvrdili su izvori iz istrage.

Kako navode, sumnja se da je Ali Kašim, inače bivši dečko devojke, napravio zasedu Robertu jer je kobne večeri pre njega došao u stan devojke. Najverovatnije, znao je da on treba da stigne i sačekao ga je na ulazu u zgradu.

Prijatelji ubijenog Roberta su otkrili i da su mu savetovali da se ne viđa sa njom, jer ga je Ali Kašim već jednom ranije ošamario. Navodno, osumnjičeni za ubistvo je sa devojkom živeo dve godine u Nemačkoj, a kada su se za praznike vratili u Italiju, ona ga je ostavila.

- Čim je Robert ušao u zgradu, s leđa ga je napao Ali Kašim, koji je znao da Robert stiže. Odvukao ga u podrum, gde ga je zadavio omčom oko vrata. Dok ga je davio vikao je "ona je moja" - prenose italijnski mediji.

Otac ubijenog: "Rekao sam da je bolje da ide u zatvor da ga ne bih zadavio svojim rukama"

- Kada sam saznao šta se dogodilo, odmah sam rekao da je bolje da se prijavi karabinjerima da ga ne bih udavkio svojim rukama. Sinu sam već rekao da ne izlazi sa tom devojkom, jer sam shvatio da je njen bivši dečko opasan. Moj sin je žrtva zasede, onaj koji ga je ubio, znao je da dolazi - rekao je Petar Trajković za tamošnje medije.

On je naveo i da su oni siromašna porodica, da je Robertova majka ostala bez posla:

- Nemamo novca ni za sahranu - rekao je on i uputio molbu opštini Trst da im pomogne.

 

 

Brat ubijenog Roberta, Kristijan, rekao je da su doživeli bol koji ne može rečima da se opiše.

- Moj brat je nestao u petak. Nije se javljao na telefon. Preko društvenih mreža i lokalnih medija smo podelili apel i molili za pomoć da ga pronađemo, dogodilo se to što se dogodilo - rekao je njegov brat.

Majka je u očaju izjavila da je on bio dobro dete i da nije imao problem sa zakonom: - Mogu samo da kažem da je Robert bio dobro dete, nikada nije imao problem sa zakonom i cilj mu je bio da pošteno radi u Italiji. Nije zaslužio ovo što se dogodilo. Ne želimo osvetu, već samo pravdu - rekla je očajna majka ubijenog tinejdžera."

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike