Odmotava se klupko zločina u Moravcu: Veštačenja telefona donela nova saznanja u istrazi ubistva porodice Đokić!

12.01.2022

09:48

0

Goran, Gordana i Lidija Đokić ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra prošle godine u aleksinačkom selu Moravac

Odmotava se klupko zločina u Moravcu: Veštačenja telefona donela nova saznanja u istrazi ubistva porodice Đokić!
Goran Džonić - Copyright Foto: Printskrin facebook/Goran Džonić

Goran Džonić, bivši vatrogasac koji je osumnjičen za ubistvo svojih rođaka, tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, uprkos svim dokazima koje je prikupilo tužilaštvo, ne odustaje od tvrdnje da nije direktni počinilac monstruoznog zločina.

Privatni detektiv Uglješa Grgur smatra da je za rešavanje slučaja potrebno vreme i da sud i policija raspolažu sa mnogo više informacija, a ne sumnja da će se ceo slučaj uskoro razrešiti.

- Nova veštačenja koja su pristigla u tužilaštvo govore da je Džonić sam izvršilac i da je takođe sam isplanirao zločin. Samo mi nije jasno zašto tužioci drže braću Milošević i sinove Džonića u pritvoru. Verovatno čekaju dok sve ispitaju. Sad su izveštačeni telefoni i nisu imali nikakvog kontakta sa Džonićem. Takođe je i Džonićev telefon izveštačen pa je što se toga tiče sigurno. Sve je jasno. Tužilac samo želi da bude milion i jedan posto siguran da je Džonić počinilac i da može da podigne optužnice - rekao je privatni detektiv za Kurir televiziju.

Urednik u Kuriru Mladen Radulović se složio sa Grgurom i naglasio da se ne bi iznenadio čak ni da su svi osumnjičeni umešani u zločin.

- Treba da se ogradimo. Jedna stvar je šta pišu mediji, a drugo su dokazi kojima raspolažu sud i policija. Treba sačekati i proveriti sve informacije. Još ne znamo ko je tu sa kim komunicirao. Znamo da pet do šest dana nismo imali nikakvu naznaku od strane sinova da je neko imao nameru da prijavi zločin. Znamo gde je zakopan novac od pljačke. Treba sačekati da se vidi šta se zapravo tu dogodilo. Ipak ne znamo zbog čega su braća Jojke u pritvoru. Ne bih se iznenadio da se na kraju ispostavi da su svi zajedno učestvovali - istakao je on.

Da podsetimo, Goran, Gordana i Lidija Đokić ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra prošle godine u aleksinačkom selu Moravac. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra, a tri nedelje nakon zločina uhapšen je Goranov brat od strica, bivši vatrogasac Goran Džonić.

On je u odbrani u zločin umešao i svoje sinove Stefana i Milana, ali i braću Aleksandra i Kostadina Miloševića, te su svima stavljene lisice na ruke i nalaze se u pritvoru.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike