Meštani otkrivaju detalje krvavog zločina u Somboru: Supruga godinama strahovala od nasilja (FOTO/VIDEO)

29.12.2021

16:55

0

Očevici tragedije za 24sedam tvrde da je Zdravko bio jako čudan

Meštani otkrivaju detalje krvavog zločina u Somboru: Supruga godinama strahovala od nasilja (FOTO/VIDEO)
viber_image_2021-12-29_16-18-34-804 - Copyright 24sedam

Meštani Sombora prilično su uplašeni zbog zločina koji se dogodio danas u Ulici Sime Šolaje. Naša ekipa videla je dvojicu drugove mlađe ćerke Anabele koji su se uputili ka kući u kojoj se dogodila tragedija. Sve je i dalje pod policijskom blokadom. Stigli su i inspektori iz Beograda.

Komšije su saglasne u jednom da je osumnjičeni za ubistvo bio jako čudan. Plašili su ga se, a i njegove ćerke su se plašile oca, budući da je izašao iz zatvora. Prema njihovim rečima, Zdravko je imao zabranu prilaska svojoj deci.

Jedan komšija, vidno potresen, kazao nam je:

- Kako je moguće da je psiholog procenio da je osumnjičeni za ubistvo uračunljiv i da je pušten na slobodu - pita se on.

Sin Zdravka Goranovića prijavio je požar, jer je video dim i on je ostao živ zato što ne živi u toj kući u kojoj se dogodio zločin.

Takođe, komšije su nam potvrdile i da je supruga osumnjičenog godinama živela u strahu od Zdravkovog puštanja na slobodu.

 

U porodičnoj kući u Somboru u Ulici Sime Šolaje, da podsetimo, dogodila se danas tragedija kada je Zdravko Goranović koji je nedavno izašao iz zatvora, ubio ženu i dve ćerke, potom zapalio kuću i obesio se o gredu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike