Anastasija predosetila tragediju! Najbolji drug otkrio detalje njihovog poslednjeg susreta

29.12.2021

16:00

2

"Bila je sinoć jako uplašena i tada sam je video poslednji put"

Anastasija predosetila tragediju! Najbolji drug otkrio detalje njihovog poslednjeg susreta
viber_image_2021-12-29_16-22-11-147 - Copyright 24sedam

U porodičnoj kući u Somboru došlo je do tragedije kada je muškarac Zdravko G., koji je nedavno izašao iz zatvora, ubio ženu i dve ćerke, potom zapalio kuću i obesio se o gredu.

Reporteri 24sedam sa lica mesta javljaju da je okolina mesta jezive tragedije blokirana, kao i da su se okupili rođaci stradale porodice koji ne dozvoljavaju prolaz znatiželjnim meštanima i novinarima. 

Najbolji drug jedne od žrtvi kaže da mu je Anastasija sinoć rekla da ima jako loš predosećaj.

- Bili smo kod nje sinoć u kući. Imala je problem sa ocem. On je psihopata. Rekla nam je Anastasija sinoć da je otac spreman da ubije njihovu majku. Bacio je bombu na kuću, a juče su ga pustili iz zatvora. Anastasija mi je rekla da ima loš predosećaj. Kada sam saznao šta se desilo bukvalno sam se srušio, ona je bila pozitivna, nasmejana...Nisam mogao da verujem kada sam čuo, bila je sinoć jako uplašena i tada sam je video poslednji put - kaže za 24sedam Anastasijin prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, prvobitno su vatrogasci pronašli tri tela, a zatim i četvrto, za koje se u prvi mah nije znalo ko je, ali se onda saznalo da je reč o drugoj ćerki.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike