Komšija tragično nastradale porodice o detaljima monstruoznog zločina: I ranije je pravio probleme (VIDEO)

29.12.2021

16:02

1

U kući u Somboru Zdravko Goranović koji je nedavno izašao iz zatvora, ubio ženu i dve ćerke, pa zapalio kuću i obesio se

Komšija tragično nastradale porodice o detaljima monstruoznog zločina: I ranije je pravio probleme (VIDEO)
viber_image_2021-12-29_16-32-14-324 - Copyright 24sedam

Komšije porodice Goranović šokirane su tragedijom koja se dogodila. Prema njihovim rečima, Zdravko je nedavno izašao iz zatvora gde je boravio jer su mu nađene neke bombe.

- Iz zatvora je izašao 24. decembra. Očigledno nije mogao da izdrži pritisak čim je pobio porodicu i obesio se o gredu na tavanu. Ovde sam tek desetak godina. Čuo sam da je i ranije pravio probleme i da su im deca ranije bila stalno zatvorena. Sada se dogodila tragedija - priča komšija Vladimir.

Prema njegovim i rečima drugih komšija, oni su prema drugima bili korektni, ali u njihovoj kući očigledno nije sve funkcionisalo kako bi trebalo.

U porodičnoj kući u Somboru u Ulici Sime Šolaje dogodila se tragedija kada je muškarac Zdravko Goranović koji je nedavno izašao iz zatvora, ubio ženu i dve ćerke, potom zapalio kuću i obesio se o gredu.

Požar je gasilo 10 vatrogasaca sa tri vozila.

Zdravko je sa suprugom Mirom imao dve ćerke, jednu u srednjoj a drugu u osnovnoj školi, kao i sina, koji je na fakultetu, a upravo je on policiji prijavio požar.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike