Mesec i Jupiter u konjunkciji donose neverovatnu sreću za četiri znaka: Neće znati šta ih je snašlo od silne pozitive

03.07.2024

10:20

0

Autor: V. I.

Ova kombinacija planeta takođe donosi izražen optimizam i verovanje u bolju budućnost

Mesec i Jupiter u konjunkciji donose neverovatnu sreću za četiri znaka: Neće znati šta ih je snašlo od silne pozitive
Copyright Freepik

Planete tokom ovogodišnjeg jula su veoma zanimljive, a posebno danas, 3. jula 2024. godine, kada je posebno značajan datum za četiri horoskopska znaka. Od danas počinje period koji donosi izuzetno pozitivne promene zahvaljujući snažnom astrološkom uticaju: Mesecom u konjunkciji sa Jupiterom.

Mesec predstavlja emocije, instinkte i podsvest, dok Jupiter simbolizuje širinu uma, mudrost, prosperitet i sreću. Kada ove dve planete dolaze u kontakt putem konjukcije, njihova energija se meša i stvara jedinstvene efekte.

Ovaj moćan tranzit i Jupiterova energija donose brojne koristi, uključujući i finansijske i pruža nam priliku da proširimo i poboljšamo ono što već imamo. Četiri horoskopska znaka će posebno iskoristiti ovu priliku, ulazeći u dugotrajan period sreće i blagostanja.

1. Blizanci: Prilika kao grom iz vedra neba

Dragi Blizanci, 3. jula 2024. godine, ulazite u srećniju eru zahvaljujući Mesecu koji je u konjunkciji s Jupiterom. Nedavno ste možda dobili priliku koja nije savršena, ali može se reći da obećava. Sada ćete početi da vidite rezultate i benefite ove prilike.

Ovaj tranzit će proširiti sve što već znate o sebi i manifestovati to kao priliku koja se dogodila kao grom iz vera neba. Ako ste u nečemu dobri, sada ćete postati izvanredni. Ovo će vam otvoriti vrata ka većoj plati, boljem iskustvu i boljem životu uopšte. Sve ovo dolazi neočekivano, čineći ovaj period još radosnijim. Prosto, stiže prosperitet iako se njemu uopšte ne nadate.

Freepik
 

 

2. Devica: Raširite novčanike, stiže lova

Nakon što ste se trudili da sebi stvorite bolji život, konačno ćete biti nagrađeni 3. jula, drage Device. Mesec u konjunkciji sa Jupiterom donosi vam dobre vibracije i prilike koje su već na vidiku.

Vaš um vas više ne sputava, jer ste se oslobodili negativnih misli i sumnji. Sada ste spremni za sledeću fazu koja donosi sreću i pozitivan stav čak i u vezi stvari u koje sumnjate da možete da ih savladate. Od sredine jula, ulazite u veoma srećnu eru u kojoj će vaše mentalno stanje biti zdravije, a vaš stav prema životu privlačiti obilje i bogatstvo. Raširite novčanike, novac će samo da upada u njega.

Profimedia
 

 

3. Strelac: Univerzum nagrađuje vaš trud

Dragi Strelčevi, tokom konjunkcije Meseca sa Jupiterom 3. jula, bićete u kontaktu sa svojom višom prirodom. Ovo znači da će sve stvari doći na svoje mesto. Vaš smiren stav otvara vrata univerzuma za vas, omogućavajući da se blagoslovi nižu jedan za drugim i obezbeđuju vam boljitak.

Ulazite u veoma srećnu eru u kojoj se stvari menjaju nabolje. S velikom dozom samopouzdanja ćete prihvatiti sve što vam dolazi, znajući da je ovo nešto sa čime možete da se nosite. Naučili ste da prihvatate dobro i loše, a sada univerzum nagrađuje vaš trud.

Profimedia
 

 

4. Ribe: Verni sebi do samog vrha

Tokom tranzita Meseca u konjunkciji s Jupiterom, 3. jula, videćete da je pridržavanje svojih standarda ono što vam donosi najveću radost. Uz pomoć Jupiterove moćne energije, shvatićete da doživljavate neku vrstu renesanse.

Ova srećna era donosi vam osećaj zadovoljstva i harmonije. Osećate se dobro jer ostajete verni sebi, i to vam donosi mir i radost. Vaša jedinstvenost je vaša snaga, i uz pomoć Meseca u konjunkciji sa Jupiterom, to radi za vas. Nastavite tim putem i uživajte u blagostanju koje dolazi.

Freepik
 

 

Dok ulazimo u novu eru, ova četiri horoskopska znaka će doživeti prosperitet i sreću zahvaljujući snažnom tranzitu Meseca u konjunkciji s Jupiterom. Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe, pripremite se za period izobilja i radosti koji dolazi.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike