Zaokružite ove datume u kalendaru: Dani u julu kad je najbolje započeti posao ili ljubavnu vezu

29.06.2024

13:20

0

Autor: V. I.

Iskoristite srećne dane u julu na najbolji mogući način

Zaokružite ove datume u kalendaru: Dani u julu kad je najbolje započeti posao ili ljubavnu vezu
Copyright Freepik

Raspored planeta je i ove godine bacio svetlo na određene datume u julu 2024. Zabeležite ove datume kako biste znali kada da budete najaktivniji i iskoristite povoljne uticaje kosmosa i obeležite sebi napredak u svim sferama života.

Jul je mesec pun potencijala. Zahvaljujući pozicijama zvezda i planeta, mnogi od nas će osećati nalet samopouzdanja, motivacije i dobrog raspoloženja. Poznavanje dana moći pomoći će vam da pravilno planirate aktivnosti i ostvarite uspeh u raznim sferama života.

2. jul: Merkur prelazi u Lava

Jedva smo dočekali da Merkur konačno izađe iz znaka Raka, u kojem mu je bilo izuzetno neprijatno, i pređe u Lava. U Lavu je ova planeta kreativnija, iako njeno raspoloženje nije baš najidealnije.

Nažalost, i pored ovog povoljnog aspekta, ovaj datum ne možemo nazvati moćnim danom, jer ovog dana Neptun počinje svoj retrogradni hod, koji iako nije posebno opasan, može da pokvari raspoloženje, posebno na sam dan kada počinje retro faza, drugog jula. Dakle, ovo može izuzetan, ali budite na oprezu.

3. jul: opozicija Merkura i Plutona

Merkur i Pluton veoma dobro utiču na raspoloženje ljudi kada se nalaze na suprotnim stranama Zemlje. Ovog datuma je moguće da ćete doživećeti pregršt prijatnih trenutaka i značajnih poboljšanja u oblasti posla, ljubavi i komunikacije.

Ove planete savršeno funkcionišu kad su u opoziciji, što znači da poboljšavaju jedna drugoj pozitivne aspekte.

Freepik
 

 

7. jul: datum ogledala

Sedmi jul, poznat i kao datum ogledala, može bitu izuzetan - nemojte se začuditi ako vas zadese neke srećne slučajnosti ili dobici kojima se niste nadali.  Bitno je da budete pažljivi prema svemu što vas okružuje i prema svim događajima koji se dešavaju.Čitajte znakove pored puta!

Ovo je sjajan dan da odlučite o svojoj budućnosti i da se rešite svega što vas je opterećivalo u poslednje vreme.

11. jul: Venera prelazi u Lava

Veneri u Lavu nije toliko dobro kao kadj je bila u Raku, ali to ne treba da vas previše brine - ovaj dan ne bi trebalo da bude nepovoljan. Uticaj ove planete će postati malo manje pozitivan, ali to ne znači da treba da paničite i iščekujete probleme.

Baš suprotno - imaćete više energije da sprovedete u delo neke svoje ideje na poslu i uložićete više truda da postignete postavljene ciljeve na poslovnom planu. Oni koji žude za promenama sad će moći da im se posvete i iskoriste ih za neki svoj dugoročni benefit. Mnogi će poželeti da baš danas promene svoj posao.

Pexels
 

 

12. jul: Venera u opoziciji s Plutonom

Opozicija ove dve planete neće dati tako lepu energiju kao opozicija Merkura i Plutona 3. jula, ali se ipak ovaj dan bez sumnje može smatrati danom snage. Na ovaj datum potrudite se da izađete iz kuće jer vas uspeh čeka u velikoj grupi ljudi. Družite se.

20. jul: Mars prelazi u znak Blizanaca

Mars izlazi iz BIka i prelazi u Blizance 20. jula, što znači eksploziju pozitivne energije. Kako je ovo jedan od najpovoljnijih dana u meesecu, bilo bi dobro da budete što više aktivniji na poslu, ali i van njega. Nije isključeno da ćete baš danas upoznati nekog ko će vam pružiti podršku na poslovnom planu ili čak izazvati leptiriće u stomaku.

Freepik
 

 

23. jul: opozicija Sunca i Plutona

Sunce i Pluton su dva najudaljenija objekta u Sunčevom sistemu. Ovaj događaj će veoma pozitivno uticati na naše raspoloženje i sreću. Otvoriće se svest ljudi, pa će mnogi od nas otkriti istine koje su nam se ranije činile neshvatljivim i nedostižnim - samo je bilo da se otvorite ka novim saznanjima koliko god vam ona zvučala u početku čudna ili strana.

Ovo je odličan dan za putovanja, potragu za istinom, komunikaciju, učenje nečeg novog.

25. jul: Merkur ulazi u Devicu

Merkur ulazi u Devicu koja je najbolji znak za ovu planetu jer je tad najmoćnniji. Očekujemo mnoge pozitivne promene ovog dana, u svim oblastima života. On će u Devici ostati do 14. avgusta, nakon čega će se na neko vreme vratiti u znak Lava, a zatim opet doći u Devicu.

Pokušajte da uradite što više stvari dok je Merkur najpozitivniji, kreativniji i najjači. Ovo je vreme aktivnosti, pozitivnosti, pokušaja da promenite svoj život. Samo hrabro!

Ovaj jul može biti  izuzetno pozitivno vreme za većinu ljudi, zato se potrudite da iskoristite ovaj period za poboljšanje svog materijalnog i ljubavnog statusa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike