Pet znakova kineskog Zodijaka s najviše sreće u ljubavi: Do kraja meseca sve je u znaku romantike

26.03.2024

19:20

0

Autor: V. I.

Da bi im sve krenulo kao po loju, treba da se oslone na mudrost velikog Brusa Lija

Pet znakova kineskog Zodijaka s najviše sreće u ljubavi: Do kraja meseca sve je u znaku romantike
Copyright Freepik

Sreća počinje kod kuće. To je poruka i tema za poslednju nedelju u mesecu u vezi s pitanjima srca. Na kraju krajeva, ljubav ne može da procveta kada je unutrašnje okruženje haotično. Za pet horoskopskih znakova kineskog Zodijaka kraj meseca će biti najsrećniji u ljubavi ako pronađu mir u sebi. Oslanjanje na ovu mudrost koristiće i ostalim znakovima Zodijaka.

Ovonedeljni heksagram ljubavi je Zemlja iznad jezera (#19). Simbolizuje veliku moć i potencijal, posebno u bliskoj budućnosti, zbog prošlih akcija. Zato nemojte težiti vanrednim promenama samo na jedan dan. Ciljajte na holističke, svakodnevne rutine koje će vam pomoći da otključate ovaj rastući potencijal, mic po mic, svakog dana.

To je skoro kao citat Brusa Lija: "Ne bojim se čoveka koji je jednom uvežbao 10.000 udaraca, već se bojim čoveka koji je jedan udarac vežbao 10.000 puta".

 

Freepik
 

Šta nedostaje? Šta treba da nađete? Kada dozvolite svojoj duši da govori, odgovori će postati očigledni. Sada, hajde da se fokusiramo na pet kineskih horoskopskih znakova koji imaju najviše sreće u ljubavi tokom nedeljedo 31. marta.

1. Svinja (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Ako ste slobodni, vaša ljubavna sreća ove nedelje će biti velika ciljate li visoko. Zato ne dozvolite da vas problemi sa samopoštovanjem uspore. Negativno ćete manifestovati ako ne kontrolišete svoj um. Ko god da vam je rekao da ne zaslužujete najbolje, lagao vas je. Pustite takve ideje.

Ako ste u vezi, zatražite pomoć i podelite svoje kućne poslove sa svojom voljenom osobom. Vaša sreća će procvetati kada budete radili na tome da veza ne postane jednostrana ili opterećujuća ni za jednog od vas. Ovo je još važnije ako ste vi taj koji prima većinu beneficija. Ovo je dugoročna sreća sa kojom radite ove nedelje.

Profimedia
 

 

2. Konj (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Slobodni konji će ove nedelje doživeti ogroman sjaj. Dozvolite sebi da zablistate i oblačite se onako kako se osećate, s ciljem da budete srećni. Možda se nećete svideti svima, ali to je u redu. Prava osoba neće moći da skine pogled sa vas.

Ako ste u vezi, ne dozvolite da vam sitne stvari odvlače pažnju. Nekima će sreća pomoći da vidite istinu o onome što doživljavate i omogućiti vam da krenete ka onome što je zdravo za vas. Za druge, ova sreća će zaista omogućiti vama i vašem partneru da postanete nezaustavljiv par.

Profimedia
 

3. Pas (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Ukoliko ste slobodni, vaša sreća u ljubavi ove nedelje je u tome da stojite na svom mestu i odbijate da dozvolite manipulativnim ljudima ili tajnim protivnicima da vas nateraju da izbegavate ono što želite. Sudbina vamčuva leđa. Zato budite autentični!

Ako ste u vezi, energija ove nedelje za ljubav je odlična za postavljanje kamena temeljca za vašu zajedničku budućnost. Bilo da se radi o zajedničkoj kupovini kuće ili obećanju da ćete ići negde zajedno na produženi vikend, vaša sreća će napredovati kada se vi i vaš partner posvetite vašem putu.

Profimedia
 

 

4. Vo (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Ako ste bez partnera, vaša sreća u ljubavi im veze s vašom garderobom, koliko god to zvučalo neobično. Narandžasta i crvena će biti srećna za vas u ovom pogledu. Zato se obucite da impresionirate (i sebe i svoje sastanke) i gledajte kako se pred vašim očima odvija magija .

Ukoliko imate partnera, od vas se traži da iznesete svoje mišljenje i komunicirate što je moguće efikasnije. Vežbanje to čini savršenim, tako da ne brinite da li ćete uspeti prvi put. Pristupite svakoj situaciji sa saosećanjem i saznanjem da ste zajedno u njoj. Tako ćete otključati svoju sreću u ljubavi.

Profimedia
 

5. Zmaj (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Ako ste slobodni, vaša ljubavna sreća ove nedelje je povezana s putovanjima. Samo treba da izađete iz svoje zone udobnosti i odete negde, gde nikada ranije niste bili. Vaša sreća će cvetati i zasijati za vas. Ovo može biti blizu kuće, kao novi kamion s hranom o kojem svi pričaju, ili deo vašeg grada u kojem nikada ranije niste bili, ili negde dalje, kao u udaljenom gradu ili čak zemlji. Neka vas noge (i duša) vode.

Ako ste u vezi, i vi bi trebalo da ove nedelje izađete iz svoje zone udobnosti što se ljubavi tiče. Tu će ti sreća zasijati. Bilo da je to poverenje u vašeg partnera oko izbora restorana za večeru  ili isprobavanje novog hobija udvoje, sreća će vas iznenaditi kao savršena trešnjica na vrhu!

Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike