Ljubavni horoskop od 25. do 31. marta: Blizance očekuje susret sa nekim ko im se dopada, Vodolije na meti udvarača

25.03.2024

19:20

0

Astrolog Ana Rakić tumači ljubavne aspekte za ovu nedelju

Ljubavni horoskop od 25. do 31. marta: Blizance očekuje susret sa nekim ko im se dopada, Vodolije na meti udvarača
Kako da iznenadite partnera za Dan zaljubljenih - Copyright Profimedia

Ovan

Potrebno vam je da se ulepšavate i doterujete. Potajno želite da se pomirite sa bivšim partnerom, a sada ćete pokušati i da ostvarite komunikaciju sa njim. To nije najbolja ideja, a pogotovo ne treba da mešate posao u vaš odnos.

Moguća su nova poznanstva za slobodne osobe – zato iskoristite svoje potencijale.

Za zauzete, nema većih promena. Savet je da se okrenete porodici jer je uvek tu za vas bez obzira na povremena neslaganja. Vama je potrebna neka promena u svakom smislu.

Takođe, partner vam može predložiti neke nove ideje koje želi da realizuju sa vama već duži period. Pokušajte da ih saslušate i saznate o čemu se radi i videćete da ćete se ostvariti i na poslovnom i emotivnom planu.

Krajem ovog perioda mogući su nesporazumi sa partnerom ili ljubomora, zato se pripazite se! Ne ulazite bez veze u probleme i nesporazume i ne izazivajte nepotrebnu sumnju.

Bik

Ovo je osetljiv period za vas po raznim aspektima. Moguće su emotivne blokade u odnosu sa partnerom, bez obzira da li imate partnera ili ste slobodnog statusa pratiće vas periodi izolacije ili emotivne distance, razne poteškoće. Savet je da skupite unutrašnju snagu i da imate puno strpljenja u očekivanju da za vas sviću bolji i srećniji dani.

Blizanci

Za razliku od uspeha na poslovnom planu, na ljubavnom neće baš sve toliko blistati. Potajno priželjkujete pažnju od jedne osobe, ali niste sigurno da li će stići. Savet vam je da dozvolite nekome kome se sviđate da vodi brigu o vama. Vi poznajete tu osobu i verujte ona je u ovom trenutku kao stvorena za vas.

Zauzete osobe će uživati u ovom periodu sa svojim partnerom. Očekujte u drugoj polovini ovog perioda spontani susret sa osobom koja vam se potajno sviđa.

Za zauzete je ovaj period vrlo bitan, jer će rešiti neki problem koji traje već nekoliko meseci. Moguće je da dostignete ljubavnu sreću samo ukoliko verujete u mogućnost zajedničkog angažmana na tom polju.

Dugo niste izašli sa društvom, pa prihvatite poziv za izlazak jer ćete se opustiti i uživati.

Pixabay
 

Rak

Preplavljeni ste različitim emocijama, sve što ima »ljubavni predznak« privlači vašu pažnju i veliko interesovanje. Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja vam se dopada.

Ljubavni događaji koje naslućujete, imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem. Emotivni sklad predstavlja najlepši odraz intimne sreće koja vas prati. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom. U kombinaciji poletne mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. Nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću.

Lav

Ovih dana sve ostaje u domenu platonskog odnosa.  Osećaćete doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemi da li izaći ili se povući.

Devica

Oni koji se nalaze na putovanju mogli bi doživeti ljubav iz svojih snova. Oni koji ne putuju, razmenjivaće lepe ideje s drugom stranom. Ojačaće poverenje u vezama. 

Oni koji su sami biće skloni da traže samo svoj ideal. Ništa drugo neće dolaziti u obzir.

Vaga

Za vas je ovo srećan period za ljubavni život. Ali, ovo je takođe i povoljan period za samoanalizu i za istraživanje dubljih nivoa, a to su problemi u odnosu koje je inače teže razumeti. Neko od vas će biti usmeren na istraživanje spiritualnih ili kulturoloških tema, traženje i otkrivanje istine u dvoje i, zašto da ne, otkrivanje sveta zajedno kroz “ljubavno carstvo i svetove”. Može se raditi o ljubavima koje su udaljene, o ljubavnoj priči sa nekim ko živi na drugom kraju sveta, ili jednostavno, o romantičnom putovanju u dvoje.

Profimedia
 

Škorpion

Ne očekujte nikakve pomake, niti turbulencije narednih dana kada su u pitanju emotivni odnosi. Ono što je važno je da ćete imati dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

Strelac

Bićete dobro raspoloženi zbog stvari koje su vam drage. Uslediće prijatne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih osoba. Činiće vam se da je sve moguće.

Bićete otvoreni i imaćete poverenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.

Jarac

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku partnera, a preporuka je da zajednički investirate u budućnost. Stalno imate utisak da partner nešto krije od vas.

Slobodne osobe su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zagrejan. Potrudite se da shvatite šta partner pokušava da vam kaže, jer tako nećete upadati u neprijatne situacije. Romantični ste i trudite se da stvorite prijatnu atmosferu u svojoj okolini. Treba da se trudite da vrednujete nečije zalaganje i osećanja koja iskazuje jer od vas zavisi uspeh vaše veze.

Posebno vas nadahnjuju zajednički planovi, a postoje situacije koje vas dodatno insirišu na emotivnu sreću.

Izlazite češće i videćete da ćete tamo upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, zavisi od vas.

Pixabay
 

Vodolija

Ljudi u vezi biće puni inicijative i stalno u pokretu, čime ćete pozitivno uticati na vašeg bračnog ili emotivnog partnera. Umećete da u vašu vezu unesete dinamiku i da ispunite svaki zajednički trenutak. Vaši predlozi će mahom biti prihvaćeni sa oduševljenjem. Vaš partner će vam se prepuštati i dopuštaće vam da predvodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali budite pažljivi da ne preterate u inicijativi. Dopustite vašem partneru da povremeno preuzima vođstvo, predlaže zajedničke trenutke, vodi glavu reč. Ako budete nastojali da se bude po vašem, doći će do neprijatne svađe u drugom delu meseca.

Slobodni će biti na meti suprotnog pola. Delovaćete izuzetno harizmatično, što će povećati vašu popularnost i doneti vam brojne šanse za ulazak u novu emotivnu vezu. Kako će i vaša strastvenost biti pojačana, moguće je da vam se dogodi i nekoliko prolaznih avantura pre nego što se odlučite za osobu sa kojom biste započeli ozbiljnu vezu. Čuvajte se pojačanih strasti jer biste mogli da se zaljubite u osobu sa kojom nećete imati sreće u ljubavi.

Ribe

Skloni ste čestim promenama raspoloženja i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, nemojte dozvoliti da vam nedostaju romantičnost i nežnost. Emotivna slabost ili zanos koji osećate prema jednoj osobi predstavlja dobar predznak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

Ako ste mladi i slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će vas šarmirati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike