Da vam zvezde osvetle put: Najbolje vreme za veridbe i venčanja u 2024. godini prema astrolozima

24.03.2024

10:20

0

Autor: K. O.

Dve moćne planete dobrotvora donose harmoniju, sreću i strast

Da vam zvezde osvetle put: Najbolje vreme za veridbe i venčanja u 2024. godini prema astrolozima
Venčanje - Copyright Freepik

Prema astrologiji, najbolji datumi za brak su oni koji su povezani sa Venerom i Jupiterom, dve moćne planete dobrotvora koje donose harmoniju, sreću i strast kada aspektuju jedna drugu ili druge planete.

Naravno, svaka pojedinačna natalna karta igra glavnu ulogu u najboljim danima za venčanje ili veridbu, a čak možete pogledati svoju kartu da biste otkrili kada je najverovatnije da ćete se venčati.

Ali prema profesionalnom astrologu Anastasiji Fedorjaki, postoje određeni datumi u 2024. koji su korisni za sve odnose.

Čak i ako ne želite da se verite ili venčate, ovi dani mogu ponuditi neke savršene periode za pokretanje projekata koji će nas držati „posvećenima“ neko vreme.

Najbolji datumi za veridbu ili venčanje 2024. godine

11 - 25. marta

Prema Fedorjaki, ovi datumi su povoljni za veze jer se „Venera, uzvišena u Ribama, spaja sa Saturnom, planetom posvećenosti“, čineći vašu vezu ne samo „emocionalnom i strastvenom već i dugotrajnom“.

Profimedia
 

Lepak svake veze je Saturn. Potreban nam je i Saturn u sinastriji da bi se partneri vratili jedan drugom i učinili da obe strane budu voljne da rastu i vole se kako godine napreduju. To je takođe alat koji pomaže obema stranama da se izjednače i daju sve od sebe vezi. U svom videu, Fedorjaki je primetila da je Saturn planeta posvećenosti. Saturn se može osećati hladno i kruto, ali u Ribama vidimo neku toplinu, optimizam i prilagodljivost, čineći svaki brak zanimljivim tokom ovog vremena sa promenljivom energijom na nebu. Imati Veneru u svojoj egzaltaciji dodaje dašak romantike, strasti i optimizma svakoj vezi.

7 - 22. maja

Kada se „Venera u znaku vladavine, u Biku, spoji sa Jupiterom“, objasnila je Fedorjaki, to je „veoma plodno, romantično i vreme izobilja“.

Venera je u prebivalištu u Biku. To je mesto gde planeta napreduje. Imati ovo u bračnoj karti može doneti mnogo pozitivnih stvari jer Venera u ovom zemaljskom znaku takođe promoviše stabilnost. Venera ovde treba da se obaveže jer ne želi da bude žurna. Venera u Biku je metodična i uživa u lepoti sveta. Brakovi pod ovim tranzitom mogu imati umetničke, strastvene i koketne teme. Venera ovde može biti razigrana i očaravajuća i ceni istraživanje (sve dok je luksuzno). Možemo videti kako veza raste, partneri se razvijaju i, pošto je fiksnog modaliteta, odnos će biti teško promeniti ili prekinuti.

Profimedia
 

3 - 5. juna

Od 3. pa do 5. juna Venera spaja Sunce, magični cazimi trenutak u znaku novih romantičnih početaka“, rekla je Fedorjaki, opisujući očaravajući i svetao tranzit koji donosi lepotu, optimizam, nadu i mnogo jasnoće. Partneri će dozvoliti jedni drugima da zablistaju jer niko ne krade reflektore. Postoji osećaj lojalnosti i posvećenosti zbog ponosa koji imaju jedni za druge. Ovo je zvezdani period i divan aspekt bračne karte.

3 - 16. septembra

Ovih dana „Venera je u Vagi, još jedan znak kojim ona vlada“, objasnila je Fedorjaki. Pored toga, „mesec raste, pomažući nam da stvorimo uravnotežena, jednaka i poštena partnerstva“.

Venera u Vagi je više avanturista jer je sestrinski znak Ovna. Venera je takođe kod kuće u ovom znaku jer se veličanstveni Venerini kvaliteti izražavaju bez napora. Imati ovo u bračnoj karti promoviše stalnu avanturu, periode rasta i spremnost za komunikaciju. Venera će ovde imati da se partneri brinu jedni o drugima, vole jedni druge i budu tu jedno za drugo. Ovo je tranzit koji se vremenom može poboljšati u bračnoj karti jer će u ovoj vezi ljubav pobediti sve, piše YourTango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike