Idemo ka snežnom punom mesecu koji menja sudbinu: Za jedan znak donosi i potpuni preokret

21.02.2024

10:20

0

Autor: K. O.

Ovo je energetski najintenzivniji mesec u godini

Idemo ka snežnom punom mesecu koji menja sudbinu: Za jedan znak donosi i potpuni preokret
Copyright Freepik

Lagano idemo ka punom mesecu u Devici koji će biti na vrhuncu 24. februara u 13.30.

Inače, februar 2024. je energetski najnabijeniji mesec, jer nas osim konjunkcije Plutona, Marsa i Venere očekuje prekrasan pun mesec u Devici s trigonom prema Jupiteru. Energija ljubavi, tople i prijatne veze doslovno će biti u vazduhu – samo se prepustite!

Ovaj pun mesec naziva se i snežni pun mesec. Kada se dogodi pun mesec u znaku Device, odražava spoj energija znakova Device i Riba, stvarajući jedinstvenu dinamiku.

Devica je zemljani znak, poznat po svojoj praktičnosti, analitičnosti i neverovatnom osećaju za detalje. Osobe rođene pod znakom Device teže redu, preciznosti i korisnosti. S druge strane, Ribe su vodeni znak, poznate po svojoj intuitivnosti, empatiji i duhovnosti. Energija Riba podstiče sanjarenje, kreativnost i povezanost s univerzalnim osećajima.

Naglašeni su rad i poboljšanje

Za vreme punog meseca u Devici, osvetljava se potreba za uspostavljanjem ravnoteže između materijalnog i duhovnog, između praktičnosti i intuicije. Ovaj pun mesec naglašava teme poput zdravlja, svakodnevnog rada, služenja drugima, kao i potrebu za analizom i poboljšanjem.

Profimedia
 

Uticaj punog meseca u Devici na pojedince i kolektiv može uključivati:

  •     Fokus na detalje i organizaciju: Podsticanje na razmišljanje o praktičnim aspektima života, čišćenje i deklarisanje kako fizičkog prostora, tako i mentalnog i emocionalnog.
  •     Zdravlje i wellness: Osvešćivanje zdravih navika, ishrane i rutina koje podržavaju fizičko i mentalno zdravlje.
  •     Analiza i kritičko razmišljanje: Potreba za preispitivanjem postojećih planova, ciljeva i odnosa te izvlačenje praktičnih zaključaka kako bi se poboljšala učinkovitost i blagostanje.
  •     Služenje drugima: Naglasak na pomaganju i podršci drugima, kao i na pronalaženju ravnoteže između davanja i primanja.

Pun mesec u Devici pruža priliku za usklađivanje svakodnevnih navika s višim ciljevima, promovisanje zdravlja i dobrobiti te usmerava pažnju na praktične korake koji vode ka ostvarenju dubljih emocionalnih i duhovnih potreba.

A kako će on uticati na svaki znak Zodijaka?

Ovan

Pun mesec naglašava vašu potrebu za organizacijom. Ovo je idealno vreme da preispitate svoje prioritete i uvedete red u haotične aspekte života. Možete očekivati iznenadne preokrete koji će vas podstaći na akciju.

Bik

Za vas pun mesec donosi fokus na finansije i ličnu vrednost. Možete doživeti finansijsku sreću, ali samo ako ste spremni prilagoditi svoje dugoročne finansijske planove.

Blizanci

Ovo je razdoblje introspekcije. Pun mesec u Devici podstiče vas na razmišljanje o vašim najdubljim emocionalnim potrebama. Neke veze mogu biti testirane, ali iskrena komunikacija donosi jasnoću.

Rak

Pun mesec osvetljava vaš dom i porodični život. Možete očekivati emocionalne trenutke koji će ojačati porodične veze. Idealno je vreme za rešavanje dugotrajnih porodičnih pitanja.

Freepik
 

Lav

Vaša komunikacijska veština dolazi do izražaja. Pun mesec podstiče vas na izražavanje kreativnih ideja. Budite otvoreni za nove načine izražavanja sebe, to može promeniti vašu sudbinu.

Devica

Ovo je vaš trenutak. Pun mesec u vašem znaku naglašava vaše lične ciljeve i ambicije. Možete očekivati napredak u karijeri, ali budite spremni i na suočavanje s ličnim izazovima.

Vaga

Pun mesec osvetljava vašu duhovnu stranu. Možda ćete osetiti potrebu za povlačenjem i introspekcijom. Meditacija i duhovne prakse donose vam mir i jasniju viziju puta koji treba da sledite.

Škorpion

Društveni život i prijateljstva su u fokusu. Pun mesec može doneti iznenađenja u vašem društvenom krugu. Otvorenost prema novim iskustvima vodi vas ka neočekivanim, ali pozitivnim promenama.

Strelac

Karijera i javni život naglašeni su. Pun mesec donosi prilike za napredovanje, ali samo ako ste spremni raditi naporno. Vaš trud će biti prepoznat i nagrađen.

Freepik
 

Jarac

Ovo je vreme za širenje vaših horizonata. Pun mesec podstiče vas na učenje i istraživanje. Putovanje ili obrazovanje mogu promeniti vašu perspektivu i otvoriti nove mogućnosti.

Vodolija

Pun mesec naglašava vašu potrebu za emocionalnom transformacijom. Možete očekivati duboke promene koje će testirati vašu snagu. Ovo je vreme za otpuštanje onoga što više ne služi vašem najvišem dobru.

Ribe

Odnosi i partnerstva su pod lunarnim mikroskopom. Pun mesec u Devici može doneti testove i izazove u vašim najbližim vezama. Iskrenost i predanost ključni su za prevazilaženje bilo kakvih prepreka, piše Index.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike