Zašto su Melanija i Donald Tramp još zajedno i do kada će? Odbija da mu da ruku, a ipak stoji uz njega - horoskop krije tajnu

16.02.2024

13:20

1

Autor: K. O.

Kako nadopunjuju jedno drugo

Zašto su Melanija i Donald Tramp još zajedno i do kada će? Odbija da mu da ruku, a ipak stoji uz njega - horoskop krije tajnu
Copyright Profimedia

Od kontroverzi i hladnoće do afera o kojima se pričalo i ponovnih pregovora o predbračnim ugovorima, veza između Donalda i Melanije Tramp je trajni izvor fascinacije i javnih spekulacija.

Nedavno su izvori rekli za Page Six da je Melanija imala glavni uticaj na gubitak težine bivšeg predsednika, pomažući mu da jede zdravije i gubi kilograme.

Šta je to u visokim jagodicama i strogoj strategiji ove brinete što tera najtvrdokornijeg muškarca u modernom sećanju da se pokloni njenoj volji i uhvati je za ruku? I šta je tera da ostane na putu koji je pun uvreda, povreda i besa? Sve je vođeno zvezdama jer svako od njih nudi element koji drugom nedostaje.

I tako, daćemo astrološko sočivo ovom partnerskom/bračnom/transakcionom sporazumu u pokušaju da saznamo šta je spojilo ova dva stvorenja i koje veze ih drže zajedno.

Donald Tramp je rođen pod punim mesecom 16. juna 1946, zbog čega nije mogao da zatvori Sunce Blizanaca bezobzirnim, kontroverznim Mesecom kauboja Strelca. Ova urođena suprotnost između njegovog solarnog i lunarnog ja pomaže da se objasni njegova polarizirajuća ličnost.

Profimedia
 

Ovaj tip ima Merkur, planetu mentalne obrade i verbalne razmene, u neraspoloženom Raku koji se stalno menja, siguran znak nekoga ko osećanja pogrešno shvata sa činjenicama. Dodajte u kazan da ima Mars, planetu volje i rata, u Lavu u svojoj prvoj kući sebe.

Svaka planeta u prvoj kući je hiper-prisutna u ličnosti pojedinca. Mars u Lavu, ljudi su ponosni i drski, prave zvezde dece, sva štampa je dobra štampa, radije bih bio mrtav nego nebitna energija. Mars u Lavu u prvom je jednak borbi za zabavu i borbi za pažnju - bez suptilnosti na vidiku. Vau.

U međuvremenu, bivša prva dama Melanija rođena je 26. aprila 1970. godine, što je čini otelotvorenim, luksuznim Suncem Bika. Njen Merkur, Venera i Saturn takođe padaju na pašnjake Bika koji traži zadovoljstvo. Melanijino vreme rođenja nije dostupno astrolozima, pa bi njen Mesec mogao biti u kasnim stepenima Strelca ili ranim stepenima Jarca. Ali astrolog Reda Wigler koji je za Post tumačio njihove aspekte kaže da bi stavio svoju platu na opkladu da je njen Mesec u Jarcu.

Profimedia
 

A evo i zašto. Mesec u Jarcu se odnosi na strategiju, savesno ulaganje i igranje na karte za koje znaju da će se isplatiti. Ovde postoji energija osvajanja, dok mesec Jarac nastoji da obezbedi budućnost na koju može da računa i temelj bogatstva na kojem može da gradi.

Mesec Jarca je postojan, ali nije sentimentalan. To vidimo kod Melanije, koja nastavlja da stoji uz svog muškarca, odbijajući da ga drži za ruku.

Elementarna privlačnost

Ovo je odnos elementarnih deficita gde svaki pojedinac ima obilje onoga što nedostaje drugom: Donald, što nikoga ne može da iznenadi, nema nijedan položaj zemlje u svojoj natalnoj karti. Nevezan je, neuzemljen je i bori se za onu vrstu stabilnosti koju nudi četvorostruki zemljani znak kao što je Melanija.

Komparativno, Melanija nema ni vatre ni vode među svojim ličnim planetama, što objašnjava zašto je tako dobra u tome da izgleda hladno i nedostižno. Ono što je privlači kod Donalda, osim njegove sposobnosti da pruži, jeste njen Mars u Blizancima.

Profimedia/Alexi J. Rosenfeld
 

Mars predstavlja muški arhetip koji tražimo da pronađemo u drugoj osobi, a za Mel je to neko hiperverbalan i antidosadan sa elastičnim odnosom prema istini i bez straha da će izgovoriti svoju razvodnjenu verziju. Prvi razlog njihove zajednice leži u ovome.

Zašto su još uvek zajedno?

Ako je ikada postojao znak sklon transakcijskom braku, to je Bik. Vladari druge kuće vrednosti i poseda, bogatstva i vrednosti, Bikovi daju prednost udobnosti.

Potreba za sticanjem više kada manje osećaju i sklonost da se lični rast menja za navodnu sigurnost.

Pošto su oni stvorenja navike koja više vole da žive uzvišenim životom kod kuće, tako bi Bik poput Melanije izbegao reflektore, da ne oduzme prostor svom mužu gladnom naslovnica i odlučio da ostane u Njujorku u uzvišenim granicama Trampove kule. 

Iako je možda umorna od očiju javnosti, jedna stvar koju Melanija nije, a to je samo pion u igri.

Godine 2005. govorila je na poslovnoj nastavi na Univerzitetu u Njujorku. Student je pitao supermodela da li bi i dalje bila sa Trampom da nije bogat.

„Da nisam lepa“, odgovorila je, „mislite li da bi on bio sa mnom?“ Zing. Ova riba zna rezultat i dobiće svoj bez obzira na cenu. Tragično ili preduzimljivo? Sve je stvar perspektive.

Profimedia
 

Priča o inatu i lojalnosti

Bikovi dobijaju mnogo zasluga za svoju duboko ukorenjenu lojalnost, i oni su lojalni - sve do tačke kada ih izdaju. Onda, ljudi, sve opklade su isključene.

Vidite, Bik koji je povređen ostaće u nezadovoljavajućoj vezi godinama da bi odredio dugoročni plan kažnjavanja i isplate — uključujući, ali ne ograničavajući se na, izgladnjivanje, javno prezrenje i obezbeđivanje povoljnog poravnanja.

Mišljenje: Ovo dvoje će ostati na kursu sve dok služi njihovim interesima (njen fiskalni, njegov javni). Njegova Venera u Raku i njena gusta koncentracija položaja u Biku sugerišu da će se ovo dvoje čvrsto držati institucije, ako ne jedno drugog jer za njih, isprobano iako otrovno pobeđuje radoznalo, opasno prostranstvo nepoznatog, piše Post.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike