Mars i Venera su u Vodoliji: Kako da iskoristite ovaj intrigantan tranzit i zasijate u punoj snazi na svim poljima

16.02.2024

10:20

0

Autor: V. I.

Ovaj zanimljivi tranzit traje pet nedelja i bilo bi šteta da ga ne iskoristite

Mars i Venera su u Vodoliji: Kako da iskoristite ovaj intrigantan tranzit i zasijate u punoj snazi na svim poljima
Copyright Profimedia

Ako ste osećali pritisak i povlačenje između vatrenosti i kanalisanja svog unutrašnjeg zena, kosmički ste usklađeni sa moćnom energijom Marsa u Vodoliji, koja se dešava između 13. februara. i 22. marta 2024.

Astrološki, Mars je planeta želje, nagona, energije i seksualnosti; muški pandan Venere, koji oličava ljubav, romansu, lepotu, luksuz, umetnost i novac. Mars je veoma vođen akcijom, voli da bude na liniji vatre i odiše požudom - često po cenu veze. Vodolija je, s druge strane, mirna, miroljubiva i dinamična, čija je suština biti vizionar koji pokreće poželjne promene.

Profimedia
 

Šta čini ovaj tranzit Marsa u Vodoliji izuzetnim?

Mars u Vodoliji nosi vibracijuu vizionarske revolucije. Vaše je vreme da zablistate i razbijete okove ograničenja, uskladite se s bogatstvom i slavom, te odišete onom vrstom sjaja koji je teško propustiti. Sećate se da je povezanost, harmonija i saradnja ono što olakšava promenu i buđenje. Iako je možda teško razmišljati i duboko osećati tokom ovog vremena, ono takođe naglašava važnost usklađene i smislene akcije koja podržava inovacije i inspiraciju za uspostavljanje novog načina života.

S Venerom koja ulazi u Vodoliju danas, 16. februara i ostaje tu do 11. marta, očekujte da vaše reči i aura odišu šarmom, ravnotežom i inspiracijom, stvarajući nebesku ravnotežu između moćnih marsovskih i zagonetnih venerinskih osobina. Ne zaboravimo našeg slatkog patuljka Plutona , koji sedi udobno u Vodoliji svih ovih pet nedelja, nežno ali sigurno cementirajući temelje za regeneraciju i transformaciju. Ovo je veoma ukusno vreme za boravak.

Profimedia
 

Evo tri stvari koje treba i tri koje ne treba da radite kako biste maksimalno iskoristili ovaj petonedeljni tranzit:

Trebalo bi:

1. Timski rad će pomoći da ostvarite san

Poradite više na saradnji i pružanju podrške umesto da pokušavate da sve sami shvatite. Zapamtite da rad u timu omogućava ljudima da unesu jedinstveni ukus u ono što rade, možda čak i pronađu kreativna rešenja za hitne izazove koji vode ka uspehu. Borite se protiv tog poriva da budete jedini u centru pažnje i imaćete šifru za siguran dobitak koja će vam pomoći u igri.

2. Isplanirajte svoje poteze

Čekanje na pravo vreme je možda delovalo u prošlosti, ali korišćenje aktivne energije koja Mars juri u vaš život omogućiće vam da svoje dugoročne planove spojite s kratkoročnim planovima. Ne zaboravite da ostanete ukorenjeni u svom "zašto", kako biste mogli da uravnotežite opojnu energiju Marsa s uzornim osobinama Vodolije.

3. Pustite sebe da vidite

Nema skrivanja iza zavesa, vreme je za šou. Baš kao što je potrebna ekpa da izvede odličnu glumu, a ipak ostavi prostora za individualne izvođače da zablistaju, tako i vi možete ukrotiti svoje strahove i pustiti svoje snove da divljaju. Dobijate kosmički podršku mogućnostima, srećom i gomilama hrabrosti , pa zašto gubiti to na male igre?

Profimedia
 

Ne bi trebalo:

1. Arogancija glavni neprijatelj

Mars ima jednu gadnu nuspojavu: čini da se osećate kao da ste nepobedivi. Pazite da vam ovaj zamah ne udari u glavu jer karma može biti veoma gadna. Vodite maskimom  "čini dobro, budi ljubazan“ kao podrazumevanom postavkom i sve što pipnete pretvorićete se u zlato.

2. Dajte da biste dobili

Ako se previše čvrsto držite svojih resursa, ideja ili novca i posmatrate sve kroz objektiv transakcija, da li ste uopšte živi? Otvorite svoje srce drugima, slobodno delite i gledajte kako dobijate sve više ljubavi, više blagoslova i više obilja. Imajte na umu da možete da propustite radost davanja u strahu zbog vaše sutrašnjice jer kosmos pazi na vas.

3. Izgradite mostove

Budite pronicljivi u onome što iznosite nagalas, ali takođe malo više praštajte greške iz prošlosti. To će vam samo pomoći da se oslobodite stvari koje vas sputavaju. Da li su vaše reakcije refleksi ili dobro promišljeni odgovori? Dajte šansu miru i izgradite mostove ka novoj budućnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike